Canbey Sanayi İçin Mesai Harcıyor!

Canbey Sanayi İçin Mesai Harcıyor!

Canbey Sanayi İçin Mesai Harcıyor!
 

Ankara’daki haftalık çalışmaların tamamlanmasın ardından Balıkesir’e gelerek ziyaret ve çalışmalarına devam eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr.Mustafa Canbey, Küçük Sanayi Sitesi ve Madeni Eşya Odası Yönetimleriyle görüştü. Balıkesir’in gelişime açık, imkanı ve fırsatı bol bir şehir olduğunun her daim altını çizen Canbey, şehrin hem organize sanayisi hem de küçük sanayisinin gelişimi için yoğun mesai harcıyor. 
 

Canbey Küçük Sanayi Esnafı ile buluştu!
 

AK Parti Milletvekili Canbey’in Küçük sanayi sitesi ziyaretinde yöneticilerle gerçekleştirdiği toplantıda hem sanayicilerin ve sanayi sitesi esnafının sorunları konuşuldu hem de Balıkesir’in sanayi ve yatırım açısından geleceği ele alındı. Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey sanayi çalışmalarının Balıkesir’de artarak devam etmesi gerektiğini söyledi. “AK Parti olarak yıllardır toplumun her kesimi ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarda ülkemizin gelişimine, ekonomimizin hareketliliğine katkı sağlayan; birçok insanımıza iş kapısı oluşturan Küçük Sanayiler bu çalışmalarımızın büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemizde gerçekleşen bu çalışmaları Balıkesir’de arttırarak devam ettirmek zorundayız” diyen Canbey sanayinin esnafının her daim yanında olacaklarının altını çizdi. 


 

“Balıkesir hepimizin, bu pırlantayı hep birlikte parlatacağız.”
 

Sanayi sitesi yönetimi ile gerçekleştirdiği toplantıda birlik ve beraberlik mesajı veren Canbey “Ben Balıkesir’i ‘parlatılmamış bir pırlanta’ olarak tanımlıyorum. Balıkesir hepimizin, bu pırlantayı hep birlikte parlatacağız. Sanayi esnafımızın sorunlarını dinleyerek, taleplerini tam anlamıyla yerine getirmeye çalışarak, istişarelerle küçük sanayinin gelişimine katkı sunacağız. Balıkesir’i sanayiyi temel alarak geliştireceğiz. Önümüzdeki dönemde şehrimizi Türkiye’de her anlamda öncü şehirlerden biri haline getireceğiz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 14:32
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160