CHP’li yetkililer yalanda zirveyi kimseye bırakmıyor

'Haftanın Yalanları Top 10' sıralamasında bu hafta Ahmet Akın' da yer aldı.

CHP’li yetkililer yalanda zirveyi kimseye bırakmıyor

AK Partili M.Birol Şahin, 'Haftanın Yalanları' sıralamasında yabancı olmayan ama bilinen bir kişinin, 'Top 10' da 2. sırada Ahmet Akın'ın yer aldığını bildirdi.

Şahin, "Cumhurbaşkanlığı

İletişim Başkanlığı "Haftanın Yalanları" başlığı ile "YALAN ve GERCEĞİ" başlığı ile bir çalışma yapıyor..

8-14 Mart Haftasındaki "Yalanlar" sıralamasında Haftanın ikinci yalanı olarak Balıkesir CHP Milletvekili Ahmet Akın yer aldı..

Ahmet Akın geçtiğimiz hafta "Bütün Dünya Nükleer enerji den vazgeçerek Türkiye Nükleer enerji ye yatırım yapıyor, Türkiye'nin Akkuyu Nükleer Enerji Santrali'ne ihtiyacı yok..!" diyerek kamuoyunu yanıltmak amacıyla"yalan" söylediği İletişim Başkanlığı tarafından "Haftanın Yalanı" listesinde ikinci sırada yer verildi.. İletişim Başkanlığı Ahmet Akın'ın bu yalanını tespit ederek doğrusunu da yayınladı...

Ahmet Akın CHP'nin Enerji Politikalarından sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak "Haftanın Yalanı" listesine Enerji konusunda girmesi bilgi düzeyini siyaset tarzını bir kez daha gözler önüne sermiştir..

Sayın Akın aslında hemen her konuda bu tarz siyaset yapmakta ve hemşehrilerimizi sürekli yanıltmaktadır.. Hemşerilerimizi zaman zaman Ahmet Akın yalanları konusunda uyarmaktayız. Bir kez daha haklılığımız ortaya çıkmıştır.. CHP ve Ahmet Akın Malesef bu yalan siyasetini benimsemiştir, güvenilmez olduğunu her fırsatta gösteriyor.. Seçmenine yalan söyleyen kişinin güvenilir bir kişilik olmadığı, aslında gündem hastalığına yakalanmış şirinlik yapan bir pinokyo gibi siyaset sahnesinde rol yaptığı ortadadır..

İşte haftanın diğer listesinde yer alanların linki:

https://www.sabah.com.tr/gundem/2021/03/14/chpli-yetkililer-yalanda-zirveyi-kimseyi-birakmiyor  "

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2021, 20:58
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER