Cuma Pazar’ında Covid19 önlemleri alındı

TÜM DÜNYAYI SARA COVİD19 (CORONAVİRÜS) SALGINI YAYILMAYA DEVAM EDERKEN BALIKESİR’İN EDREMİT İLÇESİNDE SEMT PAZARLARINDA EDREMİT BELEDİYESİ’NİN ÖNLEMLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

Cuma Pazar’ında Covid19 önlemleri alındı

Tüm dünyada Covid19 (Coronavirüs) salgını yayılmaya devam ederken Balıkesir’in Edremit ilçesinde semt pazarlarında Edremit Belediyesi’nin önlemleri aralıksız devam ediyor.

Covid19 salgını nedeniyle ilçe genelinde çalışmalar aralıksız devam ederken, sempt pazarlarında da Edremit Belediyesi’nin önlemleri dikkat çekiyor. Edremit Belediyesi zabıta ekipleri son olarak Akçay Cuma Pazar’ında pazarcılara maske ve eldiven dağıtarak bunları kullanmalarını istediler.

Ayrıca Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tunçer, Zabıta Müdürü Cemal Sözer, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Yüksel Kaplan, Bahçıvanlar Odası Başkanı Serkan Serdar, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, Meyve ve Sebzeciler Odası Başkanı Metin Kalaycıoğlu ve Esnaf, Sanaatkarlar ve Bakkallar Odası Başkanı Mustafa Alparslan ile birlikte Coronavirüsüne karşı almaları gereken tedbirler konusunda uyarıda bulundular.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER