Didar Kafaoğlu, kalpleri fethediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi.

Didar Kafaoğlu, kalpleri fethediyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu, Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya geldi. Yaşlılar ile uzun uzun sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Didar Kafaoğlu, onlara çeşitli hediyeler vererek gönüllerini aldı.

Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlılar ile bir araya gelen Didar Kafaoğlu yaşlılar ile ilgili, her bireyin bir yaşlı adayı olduğunu hatırlatarak "Yaşlılarımızı sadece bugünlerde hatırlamak, yarınlarda bizlerin de yılda bir gün hatırlanmamıza sebep olacaktır. Bunun yolunu hazırlayacaktır. Eğer, yarınlarda yaşlandığımızda hergün hatırlanmak istiyorsak bugün bizler de yaşlılarımızı her gün hatırlamak zorundayız. Yaşlılarımızı ziyarete giderken mutlaka çocuklarımızı yanımızdan eksik etmeyelim. Çocuklarımızın yaşlılarımızı sevmeleri, onlara ilgi göstermeleriyle ilgili onlara rol model olmalıyız" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2018, 13:08
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER