Edremit’te yapılması planlanan yatırımlar görüşüldü

Edremit’te yapılması planlanan yatırımlar görüşüldü

AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’yı makamında ziyaret ederek Edremit ilçesinde yapılması planlanan çalışmalar, geleceğe yönelik planlanan projeler ve yatırımlar ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Edremit ilçesinde devam eden yatırımların süreçleri ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ziyarette; Edremit Kaymakamlığı öncülüğünde yürütülen Edremit Tarıma Dayalı (Süs Bitkileri-Seracılık) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili bilgiler sunuldu. Edremit’e kazandırılması planlanan yatırımların görüşüldüğü ziyarette; Körfez Üniversitesi, yeni öğretmenevi binası yapılması, turizm fakültesi ile doğa bilimleri ve mühendislik fakültelerinin kurulması, 300 öğrenci kapasiteli KYK yurdu yapılması, Edremit, Akçay, Güre ve Altınoluk kavşaklarına battı çıktı yapılması, arıtma tesisinin mevcut kapasitesinin artırılması, bazı mahallelerde kentsel dönüşüm yapılması, küçük sanayi sitesinin taşınması, zeytin zeytinyağı organize sanayi bölgesi kurulması ve ilçenin ihtiyacına cevap verebilecek kapasitede yeni huzurevi binası yapılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı; “Edremit ilçemize kazandırmayı düşündüğümüz yatırımlar üzerine faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Edremit’e yapılması planlanan projelerimize ve yatırımlarımıza ilgisinden ve duyarlılığından dolayı Sayın Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkürlerimi sunuyorum " dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2018, 14:50
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER