Enduroculara Off Roadcı desteği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, iki yıl önce kurulan Ayvalık Off-Road Doğa ve Motor Sporları Kulübü, geçtiğimiz hafta Bergama’da düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda motokros sporcularına gönüllü destek verdi.Ayvalık...

Enduroculara Off Roadcı desteği

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, iki yıl önce kurulan Ayvalık Off-Road Doğa ve Motor Sporları Kulübü, geçtiğimiz hafta Bergama’da düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nda motokros sporcularına gönüllü destek verdi.

Ayvalık Off Road Kulübü Başkanı Murat Silahşör’ün öncülüğünde, kulübün yöneticileri; Ahmet Sezer, Gökhan Gökalp, Ali Ürümbük, Bülent Çaldemir, Ercan Aydoğan, Sabri İlker Demirel, Cüneyt Mengen, İbrahim Dinç ve İsmail Demirci’nin yanı sıra kulüp üyesi sporcular da katıldı.

Bergama Belediyesi’nin destekleriyle “Spor, Turizmin Geleceğidir” sloganıyla düzenlenen Türkiye Süper Enduro Şampiyonası, beş ayaktan oluşurken, şampiyonanın Bergama yarışında toplu start alan endurocular, zorlu engelleri aştı.

Super EnduroGP, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Genç (EG), Enduro Veteran (EV), Enduro Kadınlar (EK) ve Trial sınıfında yapılan yarışlar büyük heyecana sahne olurken, Ayvalıklı Off Roadcılar da, yarışma sırasında arızalanan motosikletleri tamir edip, start almaya hazırlanan motosikletleri de gönüllü olarak yarışlara hazırladı.

Konuyla ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Off Road Kulübü Başkanı Murat Silahşör, gönüllü destek verdikleri Türkiye Süper Enduro Şampiyonası organizasyonunda kulüp üyeleriyle farklı bir kulvarda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Şampiyonada genç sporcuları motive etmek ve onlara teknik destekler vermek de bizim için farklı olduğu kadar önemli bir deneyim oldu. Böylelikle, hem kulüp üyelerimizle birlikte şampiyona süresince bir arada olup, dostluklarımızı pekiştirdik. Hem de ekip ruhuyla hareket ederek, Türkiye için önemli bir organizasyona da destek vermiş olduk. Çok mutluyuz” diye konuştu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160