Gazeteci Kayahan Öcalan vefat etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde uzun yıllar gazetecilik yapan ve ayağındaki dolaşım bozukluğundan Balıkesir’de tedavi gören Kayahan Öcalan geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

Gazeteci Kayahan Öcalan vefat etti

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde çeşitli gazetelerde haber müdürü olarak çalışan gazeteci Kayahan Öcalan geçirdiği kalp krizi sonucu 64 yaşında vefat etti.  
  Uzun süredir şekere bağlı sorunlar yaşayan ve bir ayağını kaybeden Öcalan, ilçede yayınlanan Körfezde Olay, Star ve Körfez gazetelerinde haber müdürü olarak görev yaptı. 3 yıl öncede hemşire olan eşi Fatma Öcalan’ı kaybeden ilçenin sevilen siması olan Kayahan Öcalan, tedavi gördüğü Balıkesir’deki hastanede sabaha karşı geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti üyesi de olan eşini de yaklaşık 3  yıl önce kaybeden Öcalan, 2 çocuk sahibiydi.
 Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir “Pazar günleriyle gece çalan telefon zilinden nefret etmiyorum lâkin acaba kim öldü kim hastalandı diye kaygıyla açıyor, sonrasında suskunluğa bürünen telefonun zili değil ben oluyorum. Bugün de öyle oldu! Balıkesir basınının değerli isimlerinden Edremitli kardeşimiz Kayahan Ocalan ı bu sabah kalp yetmezliği sonucu kaybettik. Başımız sağolsun. Ailesine yakınlarına sabır meslek camiamıza başsağlığı diliyorum.” Dedi. Kayahan Öcalanın cenazesi pazartesi günü Mahkeme Camii'nde kılınacak öğlen namazını müteakip Edremit Kabristanı'nda defnedilecek..(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2018, 16:30
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER