GÖZLER ŞİMDİ BALIKESİR AK PARTİ'DE

VESAYETE TAMAM MI, DEVAM MI?

GÖZLER ŞİMDİ BALIKESİR AK PARTİ'DE
3,5 YILDIR GÖREVDE OLAN ÇELİK, HÜZÜNLÜ VEDA ETTİ
 
AK Parti Balıkesir İl Başkanı Adil Çelik başkanlığındaki 50 yönetim kurulu üyesi, görevlerinden istifa etti.

 Çelik, parti merkezinde düzenlediği toplantıda,

''İstifa konusunun buraya kadar gelmesini arzu etmezdim. Partime yeteri kadar faydalı olamadığımı hissettim diye açıklamam olmuştu. Bundan sonraki süreçte benim başkan olarak devam etmemin partime yeteri kadar katkı sağlamayacağına inandığım için görevimden istifa ettim. 24 Eylülde Ankara'daki il başkanları toplantısında yaptığım istişareler sonucunda verdiğim istifa kararımı teşkilat başkanımıza ve başkan yardımcımıza ilettim. Ayrılmamın parti açısından isabetli olacağını ilettim. Arada çok spekülasyonlar oldu ama bunun nihai değerlendirmesi dün yapıldı. İstifa kararımın yürürlüğe konulmasının isabetli olacağı beyan edildi. Hem genel merkezimizin isteği doğrultusunda hem de dün akşam yönetim kurulumuzda yapılan değerlendirme sonucunda hep birlikte istifa etmeyi uygun bulduk. Bu doğrultuda yapılacak yeni görevlendirmede partinin önünü açmak için, yönetim kurulundaki arkadaşlarım da istifa dilekçelerini vermiş durumda''dedi.
 16 Mayıs 2007 tarihinde başladığı görevine kendi isteğiyle son verdiğini söyleyen Çelik, Tüm bu nedenlerden dolayı, 50'si asil ve 36' sı yedek olmak üzere toplam 86 kişilik yönetim kurulu üyemizin tamamı görevimizden istifa ediyoruz. Partimizin kadın ve gençlik kolları ise göreve devam ediyor.  Yeni yönetime şimdiden başarılar diliyorum. Yeni yönetim için Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem, önümüzdeki pazartesi günü buraya gelecek ve herkesle görüşüp bir karara varacak şeklinde konuştu.
 
Kimse böyle olmasını istemezdi diyen Çelik, istifa kararının uzun süredir konuşulduğunu belirtti. Öncelikle ülkeye, Balıkesir'e ve partiye hayırlı olması dileğinde bulunan Çelik, görev süresi boyuncaAK PartiGenel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur ve diğer vekillere hürmette kusur etmediğini söyledi. Bir gazetecinin, Ahmet Edip Uğur istifanızda etkili oldu mu? sorusuna ise, Bu sürecin içinde bir yerlerdeydi elbette. Şüphesiz etkili oldu cevabını verdi.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2010, 23:19
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER