HAVRAN'DA POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI

HAVRAN'DA POLİS HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER İLE KUTLANDI

Tüm yurtta kutlanan Polis Teşkilatının 176. Yıl dönümü ve Polis haftası  Havran İlçe  Emniyet Müdürülüğünde'de çeşitli  etkinlikler düzenlendi.
 POLİSLER HALKA ZEYTİN FİDESİ DAĞITTI
15 Temmuz Şehitleri Meydanında Atatürk Anıtına Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ın çelenk sunumu ile  başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından  günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve polisler vatandaşlara zeytin fidesi dağıtıldı.

ŞEHİTLER POLİSLER UNUTULMADI 
Havran Kaymakamı Enver Özderin,Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz ve beraberindeki heyet Havran Kabristanlığın’da bulunan şehit Polisliğini ziyaret ederek dua edip şehit ve Gazi polisler adına zeytin fidesi dikti.
SEBZECİLER ODASI POLİSLERE MEYVE DAĞITTI
Havran Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Murat Hançer ve yönetim kurulu üyeleri Havran Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek Polis haftasını tebrik etti.Polislere Meyve dağıttı.Başkan Murat Hançer “Vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olan Emniyet Teşkilatımız, bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin temel kurumlarından biridir. Kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlayan, mesai kavramı olmadan, yüksek bir şuur, büyük bir özveriyle calisan tüm Emniyet Mensuplarımızın, 6-12 Nisan Polis haftası ve 10 Nisan Polis gününü kutluyor; görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyoruz”dedi.
Havran İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz da Murat Hançer’e ziyaretinden ve yaptığı jestten dolayı teşekkür etti.
EN ANLAMLI ZİYARET REHABİTASYON MERKEZİ ÖĞRENCİLERİN’DEN
Havran Özel Körfez Kardelen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri polis ağabeyleri ve ablalarını ziyaret ederek onların görev sahasında kullandıkları kalkan ve diğer savunma malzemelerini yerinde görüp incelediler.Polislerin haftasını tebrik ettiler.

(Hasan Akar)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER