Havran’da fotoğraf avcıları ödüllerini aldı

Balıkesir’in Havran Kaymakamlığı ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce BENGİ Projesi kapsamında düzenlenen “Havran Fotoğraf Avcıları Yarışması” nın ikinci ayağı tamamlandı.

Havran’da fotoğraf avcıları ödüllerini aldı

Balıkesir’in Havran Kaymakamlığı ve Havran İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce BENGİ Projesi kapsamında düzenlenen “Havran Fotoğraf Avcıları Yarışması” nın ikinci ayağı tamamlandı.

Toplamda üç ayaktan oluşacak yarışmanın ikinci ayağında “Havran” konusu işlenirken, dereceye giren fotoğrafçılar, başarı belgelerini ve ödüllerini Havran Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen tören ile aldılar. Törene Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Havran İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, Yarışma Koordinatörü Haşmet Demirbil, okul müdürleri ve yarışmacılar katıldı. Belge töreni öncesi küçük bir değerlendirme yapan Yarışma Koordinatörü Haşmet Demirbil, öğrencilerimizi kutlayarak ustalık seviyesinde fotoğraflar çektiklerini belirtti. Yarışma Koordinatörü Haşmet Demirbil Havran’da öğrenciler arası böyle bir fotoğraf yarışmasının düzenlenmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti.

Yarışmada dereceye giren fotoğrafların slayt gösterileriyle birlikte geçilen ödül töreninde dereceler duyuruldu. Jüri özel ödüllerini ve teşvik ödüllerini alan Hallaçlar İlkokulundan Emine Çoban, Aliçetinkaya İlkokulundan Nursima Narmanlı, Şehit Eyüp Karataş Ortaokulundan Sıla Özçam, almaya hak kazandı. Öğrenciler sertifikalarını ve ödüllerini yarışma koordinatörü Sayın Haşmet Demirbil ‘in elinden aldılar.

Mansiyon ödüllerini almaya hak kazanan öğrenciler, Seyitonbaşı İlkokulundan Burak Bardakçı, Sekizeylül Ortaokulu’ndan Müjgan Eskici, ve Kobaklar Ortaokulundan Alican Aracı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Teşvik Ödülünü ise Havran Anadolu Lisesinden Sevin Ezgisu BAYKARA, almaya hak kazandı. Öğrenciler başarı belgelerini ve ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu’ nun elinden aldılar.

Kaymakamlık Teşvik ödülünü Mehmet Çalışır İmam Hatip Ortaokulundan Arife Nur Baran, üçüncülük ödülünü Çakırdere İlkokulundan Seher Çakar, ikincilik ödülünü Seyitonbaşı İlkokulundan Eren Bardakçı, ve birincilik ödülünü Açık Öğretim Lisesi öğrencisi Usame Oğulcan Baykara almaya hak kazandılar. Öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri Havran Kaymakamı Şeref Aydın tarafından verildi.

Tören programı Kaymakamlık makamında çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2018, 15:42
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER