“HİZMETİN ADRESİ, CUMHUR İTTİFAKI”

“HİZMETİN ADRESİ, CUMHUR İTTİFAKI”

- CUMHUR İTTİFATI EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. TUNCAY KILIÇ:

- “HİZMETİN ADRESİ, CUMHUR İTTİFAKI”

- “CUMHURBAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingine katıldı ve Erdoğan’ın davetiyle, Cumhur İttifakı adaylarıyla birlikte sahneye çıktı.

Edremit’e hak ettiği hizmete sağlayabilmek adına çıktığı seçim yarışında emin adımlarla ilerleyen Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir mitingine katıldı. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Hakan Duman, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, yönetim kurulu üyeleri, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin, yüzlerce partili ve çok sayıda vatandaş ile birlikte Balıkesir Kuvayi Milliye Meydanı’na giden Av. Tuncay Kılıç, Cumhur İttifakı’nın Balıkesir’deki tüm belediye başkan adaylarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşıladı. Sahne arkasında Erdoğan ile görüşen Kılıç, daha sonra sahneye devam edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşan Kılıç, daha sonra adaylarla birlikte Balıkesir halkını selamladı. Miting bitiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden Cumhur İttifakı Adayı Av. Tuncay Kılıç, daha sonra yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ortak kararı neticesinde MHP’den Edremit Belediye Başkan Adaylığım ortaya çıktı. O günden itibaren bu güne kadar dur durak bilmeden çalışmaya başladık. Gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamakta kararlıyız. Şahsıma bu teveccühü layık gören ve iade-i itibarda bulunan sayın Erdoğan ve sayın Bahçeli’ye şükranlarımızı sunuyoruz. Cumhurbaşkanımız Balıkesir’i ve ilçelerini çok önemsiyor. Çok güzel yatırımlar bizleri bekliyor. Balıkesirlilerin kararını şimdiden verdiğini bugün burada gördük. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

Av. Tuncay Kılıç, mitingin ardından belediye başkanları ve adaylar ile birlikte AK Parti ve MHP Balıkesir İl Başkanlıklarını da ziyaret edip çalışmalarında başarılar diledi.

“BALIKESİR’E SON 16 YILDA 27 MİLYAR LİRA YATIRIM YAPTIK”

AK Parti’nin bugüne kadar 81 ilde gerçekleştirdiği hizmetlerle, Türkiye’ye adeta çağ atlattığını, satın alma paritesine göre dünyanın 17’nci ülkesi olan Türkiye’yi 13’üncülüğe yükselttiklerini mitingi alanında belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir’e de son 16 yılda toplam 27 milyar lirayı aşan yatırım yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitimde 3 bin 489 yeni dersliği, 4 bin 672 kişi kapasiteli yurt binalarını ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni; sağlıkta 27’si hastane 66 sağlık tesisi ve 1000 yataklı bir eğitim ve araştırma hastanesini şehre kazandırdıklarını hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ihtiyaç sahibi, şehit yakını, yaşlı ve engelli vatandaşlara 1,8 milyar lira tutarında kaynak sağladıklarını, şehrin bölünmüş yol uzunluğunu 76 kilometreden 589 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

KAZDAĞLARI’NDA UNESCO STANDARTLARINDA BİR JEOPARK YAPILACAK

Bu yıl içinde tamamlanacak olan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun, Balıkesir kuzey ve batı kavşakları arasındaki kısım ile Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümün önümüzdeki ay trafiğe açılacağını ve Balıkesir Havalimanı’nın yıllık 1 milyon yolcu kapasiteli terminal binasının tamamlanarak yıl içinde hizmete alınacağını müjdeleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ulaşım, tarım, sulama, sanayi ve diğer alanlarda tamamlanan, devam eden ve projelendirilen yatırım ve hizmetlerden örnekler verdi.

Termal su bakımından zengin olan şehrin bu zenginliğini tarım, sağlık ve turizmde değerlendirecek yeni projeler geliştirdiklerini; Kazdağları’nda, UNESCO standartlarında bir Jeopark, Körfez ve Bandırma’da birer organize sanayi bölgesi kuracaklarını, Şubat ve Mart aylarında 3 milyar 24 milyon 159 bir liralık tarımsal destek sağlayacaklarını da açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, önümüzdeki dönemde, bakanlıklar, büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle Balıkesir’i 2023’e hazırlamayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmasında, son dönemde taze sebze ve meyve fiyatlarındaki artışa ve belediyeler eliyle kurulan tanzim satış noktalarına da değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyatlar indirilmezse seçimin ardından Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifi ve ilgili kuruluşlarla tanzim satış uygulamasını genişleteceklerini açıkladı. Mitinge gösterilen yoğun ilgi, görülmeye değer bir sahne oluşturdu. 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER