İki öğrencinin fikri proje oldu

Balıkesir Plevne İlkokulun da okuyan iki öğrencinin kullanmadıkları oyuncak ve eşyaları ihtiyaç sahibi okullara göndermek istemeleri projeye dönüştü.

İki öğrencinin fikri proje oldu

Balıkesir Plevne İlkokulun da okuyan iki öğrencinin kullanmadıkları oyuncak ve eşyaları ihtiyaç sahibi okullara göndermek istemeleri projeye dönüştü. Öğrenciler topladıkları malzemeleri Kars’ın Sarıkamış ilçesine bağlı Kozan köyü ilkokulu’na kargo ile gönderdiler.

Plevne İlkokulun da iki öğrencinin müdür yardımcısı odasına girip ´Öğretmenim evde kullanmadığımız eşyalarımız, oyuncaklarımız var. Bu eşyaları ihtiyacı olan bir başka arkadaşımıza vermek istiyoruz´ demesiyle başladı. İki öğrencinin başlattığı proje ile kardeş okul için ´Kırtasiye malzemeleri, giyim eşyası ve oyuncakları topladılar.

Plevne İlkokulu ve Mithatpaşa Anaokulunun velileri de projeye destek verdi. Proje ile ilgili bilgi veren Müdür Cevat Sarp “ Öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi bizlere ışık ve ilham kaynağı oldu. Müdür Yardımcımız Selçuk Ulu’nun odasına gelen iki öğrenci, kardeş okul için hayat ve umut ışığı oldu. Selçuk hocam müthiş bir destek ve özveri ile öğrencileri organize etti. Velilerimizin de desteğini alarak topladığımız kırtasiye, giyim, oyuncak gibi malzemeleri kargoya verdik. Paylaşmak çok güzel bir duygu” şeklinde açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2018, 14:25
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160