Kaymakam Öner’e ’Polis Haftası’ ziyareti

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, emniyetten bir grup personelle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner’i makamında ziyaret etti.Türk...

Kaymakam Öner’e ’Polis Haftası’ ziyareti

Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan, emniyetten bir grup personelle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İlçe Kaymakamı Hüseyin Öner’i makamında ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173.yıl dönümü ve Polis Haftası tüm Türkiye’de olduğu gibi Burhaniye’de de çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan yapılan ziyarette Kaymakam Öner’e hafta kapsamında ilçede düzenlenecek etkinlikler ile ilgili bilgi verdi ve kendisini programa davet etti. Ziyarette konuşan Kaymakam Öner,“173 yıl önce kurulan Polis Teşkilatımızın mazisi kahramanlıklarla doludur. Polislerimiz bugün de aynı görev aşkıyla ve kahramanlıkla görevlerini ifa etmekteler. Devleti, milleti uğruna gerektiğinde canlarını hiçe sayan polislerimiz, her fırsatta inisiyatif alıp milletin gönlünde taht kurmuştur. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de huzur ve refah sağlamak için gece gündüz demeden, cansiperane çalışan fedakar polislerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 10 Nisan Polis Günün’ün içinde bulunduğu Polis Haftasını ilçemizde etkinliklerle kutlayacağız. Bu vesile ile başta ilçemiz Emniyet Müdürlüğü personeli olmak üzere tüm Türkiye’de görev yapan kahraman polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum.” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER