Lise öğrencilerinden Mehmetçik Vakfına Destek Kermesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, lise öğrencileri, TSK Mehmetçik Vakfı yararına bir kermes düzenledi. Burhaniye meydanında açılan stantta öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları yiyecekleri Burhaniyelilerin beğenisine sundu.Burhaniye Kaymakamı...

Lise öğrencilerinden Mehmetçik Vakfına Destek Kermesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, lise öğrencileri, TSK Mehmetçik Vakfı yararına bir kermes düzenledi. Burhaniye meydanında açılan stantta öğrenciler, kendi elleriyle yaptıkları yiyecekleri Burhaniyelilerin beğenisine sundu.

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal öğrencilerin kermesini ziyaret etti. Lise öğrencilerinin organize ettiği kermeste, öğrenciler tarafından yapılan yiyeceklerle kendi topladıkları zeytinler satışa sunuldu. Erkek öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları kekler ise büyük beğeni kazandı. Kaymakam Öner, Başkan Uysal kermeste yer alan yiyeceklerden satın alarak, öğrencilere destek oldu. Öğrencileri tebrik eden ve onlarla sohbet eden Başkan Uysal, “ Öğrencilerimizin bu duyarlılığı göstermesi çok sevindirici. Kendilerini kutluyorum. Biz de bugün onlara destek vermek üzere yanlarında olmak istedik. Allah emeklerini boşa çıkarmasın” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER