Mehmet Birol Şahin: "CHP Atatürk’ün İzinden Yürümeyi Bırakarak Hitler’in Propaganda Tarzını Benimsemiştir"

CHP Atatürk’ün İzinden Yürümeyi Bırakarak Hitler’in Propaganda Tarzını Benimsemiştir

Mehmet Birol Şahin: "CHP Atatürk’ün İzinden Yürümeyi Bırakarak Hitler’in Propaganda Tarzını Benimsemiştir"

Mehmet Birol Şahin

"CHP Atatürk’ün İzinden Yürümeyi Bırakarak Hitler’in Propaganda Tarzını Benimsemiştir..

Sürekli Yalan Söylemek Oyları Arttırmadığına göre CHP Temsilcilerinin amacı oy değil..

CHP’nin İşlevi, Kültür Emperyalizminin Ev Ödevini yaparak oluşturdukları kitle ile Kaos Planı sonucu Türkiye’yi Küresel Sermayenin boyunduruğu altına sokmaktır.."

Şahin, yazılı açıklamasında şunları söyledi:

"CHP’lilere göre Doğalgaz %80, Elektrik %70 zamlanmış…Ülkemiz battı, bu yüzden vatandaş aç, zor durumda…

Son bir yıla göre TÜFE artışı %14.97…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait İGDAŞ Fiyat tarifesine göre 01.03.2020 Doğalgaz Fiyatı 1.52 tl., 01.03.2021 tarifesinde göre ise 1.63tl…

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yard.sı bir basın açıklamasında “Doğalgaza zam %80” diyor…

Birkaç ay sonra bu sefer “Doğalgaza zam yıllık %12”…

Hangisi doğru…?

Ahmet Akın Doğalgaza zam %80 mi yoksa %12 mi karar ver artık..

Senin gibi bir milletvekiline bu açıklamalar yakışıyor mu..?

Ahmet Akın son açıklamasında diyor ki “Doğalgaz da zam otomatiğe bağlandı”.. Bu açıklama CHP’nin Enerji Politikaları sorumlusuna yakışmıyor.. Çünkü, Doğlgaz fiyatları nasıl belirlendiğinden bile habersiz olduğu ortaya çıkıyor..

Doğalgaz fiyatı nasıl belirleniyor Ahmet Akın’a öğretelim : “Doğalgazın fiyatı, EPDK'nın (Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu) yayınlamış olduğu Kurul kararları çerçevesinde belirlenmekte ve EPDK tarafından kontrol edilmektedir.”

Sayın Akın hiç bilmiyorsan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Doğalgaz şirketi İGDAŞ’ın web sayfasından tarifeleri takip et, bilgi sahibi ol…

Her konuda aynı durum var aslında; işsizlik konusundaki söyledikleri rakamları alt alta koyunca bile ortada nasıl bir yalanlar zinciri oluşturulduğu görülüyor: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "6 milyon işsiz var.", CHP Grup Başkanı Özgür Özel:"8 milyon işsiz var.", CHP Milletvekilleri Mahmut Tanal:"9 milyon işsiz var.",Gürsel Tekin:"10 milyon işsiz var.", Tuncay Özkan:"12 milyon işsiz var."

CHP Genel Başkan Yrd. Selin Böke:"14 milyon işsiz var." demiş..Bu arada TÜİK açıklaması:"4 milyon 330 bin işsiz var." Bu rakamlardan sadece biri doğru yani en az 5 CHP temsilcisi(Tüik’e göre hepsi) yalan söylüyor..

Medeniyetimizin kadim bir geleneği olan “Zimem Defteri”, “Sadaka Taşı”, “Askıda Ekmek” gibi geleneklerimizi bile aşağılayan, onları küçülmüşlük, zavallılık, yokluk belirtisi gibi göstererek Milletimizi ile kavga etmeyi nasıl olup da göze alabiliyorlar..? Amaç siyaset olsaydı geleneklerimizi çoğaltmak, yaşatmak üzerine söylem geliştirirlerdi, ancak amaç siyaset değil, doğrudan yardımlaşma duygularımızı köreltmek..! Kültür Emperyalizminin  ev ödevini yapıyorlar aslında..

İnandığımız değerler, sahip olduğumuz gelenekler aleyhinde, yaşadığımız hayat hakkındaki somut rakamlar için neden bu kadar yüksek oran rakamları telaffuz ediyorlar..? Amaçları ne..?

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharren İnce “Yalanın Merkezi CHP Genel Merkezidir.” diyerek hepimizin yaşadığı gerçeği veciz bir biçimde itirafta ediyor..CHP Genel Merkezinde üretilen yalanlar Genel Başkanından başlayarak Milletvekiline, İl Başkanına doğru, yandaş gazeteciler, sanatçılar, sosyal medya trolleri aracılığıyla yayıldığı anlaşılıyor.. 

Neden böyle yapıyorlar..?

Neden bile bile kelime oyunlarına bile gerek duymadan büyük yalanları seslendiriyorlar.?

Adolf Hitler’n Propaganda Bakanı Joseph Goebbels demiş ki: “Söylediğiniz yalan ne kadar büyük olursa o kadar etkili olur ve insanların o yalana inanması da o kadar kolaylaşır…Yalan söyleyin, mutlaka inanan çıkacaktır. olmazsa, yalana devam edin…Bir şeyi ne kadar uzun süre tekrarlarsanız, insanlar ona o kadar fazla inanırlar…Halk büyük yalanlara, küçük yalanlara göre daha çabuk inanır…Bir insana yalan olsa bile bir söylemi sürekli tekrarlarsanız, o söylemin nereden geldiğini unutur ve kendi fikri gibi benimser ve savunur…”

CHP artık Atatük’ün izinden değil Hitler’in izinden ilerliyor.. Yerli ve Milli bir Parti olmaktan çoktan çıktı, itiraf ettikleri “Batılı Dostları”nın aklıyla hareket eder hale dönüştüler…Son dönemde Hitler'in Propaganda Bakanı Joseph Goebbels’in tavsiyelerine uyarak bir propaganda tarzı benimsediler…İl Başkanından, Milletvekiline, Genel Başkan Yardımcısından Genel Başkanına kadar söylemleri ve kullandıkları dil aynı…

Israrla, hep birlikte “Büyük Yalanları” tekrarladıkça kitleleri kandırabileceklerine inanıyorlar..

Ancak unuttukları bir şey…Burası Avrupa değil; Anadolu..

Avrupalılarda olmayan Anadolu insanının feraseti var…

“Siyasette hedefe giden her yol mubah.!” diyen Makyavel veya Hitler’in propaganda tarzı  Avrupa kültürünün Avrupalı kitleler üzerinde başarılı olabilir…Çünkü Avrupa’da Materyalist-Hristiyan Medeniyetinin insanları yaşıyor…

Burası Anadolu; burada Türk-İslam Medeniyetinin insanları yaşıyor…

Anadolu insanı samimiyetsiz insanı da yalan söyleyeni de gözünden, sözünden anlayan feraset sahibidir…

Bu topraklarda söylediğiniz yalana kendiniz inanırsınız… Bu topraklarda yalancının mumu yatsıya kadar yanar çünkü…  

İşte bu yüzden CHP temsilcilerinin söylediği yalanlara sadece kendi fanatik kitleleri inanıyor…

Konuştukça memleketimizin tavuklarını bile güldürüyorlar.. Tavuklar güldükçe yumurta üretimi artıyor haliyle… Türkiye ve Balıkesir’in beyaz et ve yumurta üretiminde ilk sırada olmasında CHP’li temsilcilerin bu söylemleriyle yaptıkları katkı büyük…

Yalan söylemek karşınızdaki insana saygısızlıktır her şeyden önce;  kibirdir, tepeden bakmaktır…CHP’nin konuşmacılarını Türk Milletine, Balıkesirlilere saygı duymaya davet ediyoruz…

CHP’yi yeniden Atatürkçü bir parti olmasını diliyoruz.. Çünkü ülkemizin ve şehrimizin yerli ve milli bir CHP’ye ihtiyacı var…"

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 16:45
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER