MİLLETVEKİLİ UYGUR TEŞKİLATLARI ZİYARET ETTİ

MİLLETVEKİLİ UYGUR TEŞKİLATLARI ZİYARET ETTİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili, MKYK Üyesi, TBMM Adalet Komisyonu Katip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, Karesi ve Altıeylül İlçe Teşkilatlarına ziyarette bulundu.

İlk durağı Karesi teşkilatı olan Milletvekili Uygur, AK Parti Karesi İlçe Başkanlığında İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, Kadın Kolları Başkanı Ayfer Özsoy, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Yönetimi ve önceki dönem Kadın Kolları Başkanları Hülya Kamçı, İlknur İnan, Nilgün Baysal ile bir araya geldi. Milletvekili Uygur ziyaretiyle ilgili olarak, “Bugün AK Parti Karesi İlçe Başkanlığımıza yapmış olduğum ziyarette, Belediye Başkanımız ve ilçe yönetimimizle birlikte istişarede bulunduk. 7. Olağan Büyük Kongremizi de gerçekleştirerek, tüm teşkilatlarımızda ve Genel Merkezimizde yenilenme sürecimizi tamamladık. Birlik ve beraberlik içerisinde hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye’yi milletimizden aldığımız destekle hep birlikte inşa edeceğiz. Burada özellikle geçmiş dönemde kadın kolları başkanlığı yapmış, partimize emeği geçmiş dava arkadaşlarımız ile bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Teşkilatlarımızdaki bu birlik beraberlik, kardeşlik manzarası partimizin davasındaki kararlılığını göstermektedir” dedi.

Milletvekili Uygur, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Ömer Munis, Kadın Kolları Başkanı Süreyya Septel, Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yüksel ve İlçe Yönetimi ile bir araya geldi. Milletvekili Uygur; “Bugün Altıeylül Teşkilatımız ile hasbihal ederek, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Bizler bu kutlu yola çıkarken, her adımımızı hasbi niyetlerle attık, milletimizin duasını aldık, gönlünü kazandık. Aynı istikamette teşkilatımızın tüm kademeleriyle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altıeylül İlçe yönetimimiz, Kadın ve gençlik kollarımız da ilçemizde gayretli çalışmalarına devam ediyor. Değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2021, 23:46
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER