Minikler polis amcalarını ziyaret etti

Burhaniye’de minikler vatan, bayrak, ezan için canları pahasına mücadele eden polisi yıldönümleri nedeniyle ziyaret ettiler.Yıldız Özsaraç Anaokulu Müdürü Selma Ergül ve Müdür Yardımcısı Hava Kocayörük ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne...

Minikler polis amcalarını ziyaret etti

Burhaniye’de minikler vatan, bayrak, ezan için canları pahasına mücadele eden polisi yıldönümleri nedeniyle ziyaret ettiler.

Yıldız Özsaraç Anaokulu Müdürü Selma Ergül ve Müdür Yardımcısı Hava Kocayörük ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen minik öğrencileri, İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Orhan makamında karşıladı. Çeşitli Çeşitli ikramlarda bulunana Orhan, polisin görevleri hakkında minikleri bilgilendirdi. Minik öğrenciler, hazırladıkları polis amblemli bir tabloyu Müdür Tuncay Orhan’a hediye ederken, Okul Müdürü Selma Ergül’de Orhan’a teşekkür etti. Görevli polislerle de tanışan minikler unutulmaz bir yaşadı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Tuncay Orhan,”Bu özel günde komşumuz olan Yıldız Özsaraç Anaokulu öğrencilerinin gelişi bizleri çok mutlu etti. Emniyet binamıza ayrı bir renk kattı.’’dedi. Öğrencilerden birinin’’Polis amca babam size selam söyledi.’’sözleri duygu dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER