Öğrencilerden Afrin’e Fetih duası ve lokma hayrı

Balıkesir’de Şehit Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri TSK’nın Afrin harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimiz için okullarında lokma dökerek, Fetih suresi ve Yasin okudular.Balıkesir’in Altıeylül ilçesi, Gazi Osman Paşa Mahallesinde...

Öğrencilerden Afrin’e Fetih duası ve lokma hayrı

Balıkesir’de Şehit Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri TSK’nın Afrin harekatına katılan kahraman Mehmetçiklerimiz için okullarında lokma dökerek, Fetih suresi ve Yasin okudular.

Balıkesir’in Altıeylül ilçesi, Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Şehit Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, TSK’nın Suriye’de bulunan ve Afrin ve çevresinin de terör örgütleri ile mücadele eden kahraman Mehmetçiklerimizin, her türlü tehdit ve bölücü örgüt militanlarından korunması, mukaddesatımızın muhafazası için Fetih suresi okuma etkinliği yapıldı.

Okula ismi verilen polis memuru Şehit Ömer Faruk Bol ile Afrin’de kahraman askerimiz, şehitlerimiz ve gazilerimiz için öğle namazında Gazi Osman Paşa Camisinde Okul Müdürü Ali Tanrıkulu, öğretmenleri ile okulun erkek öğrencileri ve cami cemaati buluşarak Yasin ve Fetih suresi okundu, zafer duaları edildi, ardından lokma ikramı yapıldı.

Ortaokulun kız öğrencileri de okulun uygulama mescidinde başta okula ismi veren polis memuru Şehit Ömer Faruk Bol olmak üzere Afrin’de ve diğer bölgelerde teröre karşı vatanımızı savunurken şehit olan evlatlarımız için Yasin ve Fetih suresi okudular. Okunan dualar sonrası şehitlerimiz için lokma hayrı yapıldı.

HT

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160