Popüler kültürün yan etkileri tiyatroyla anlatıldı

Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dikkat Aile Var" adlı tiyatro gösterisi izleyicilerle buluştu.Dursunbey M. Akif Ersoy Kültür Merkezi sahnesinde, "Dikkat Aile Var" müzikal tiyatro oyunu tek...

Popüler kültürün yan etkileri tiyatroyla anlatıldı

Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dikkat Aile Var" adlı tiyatro gösterisi izleyicilerle buluştu.

Dursunbey M. Akif Ersoy Kültür Merkezi sahnesinde, "Dikkat Aile Var" müzikal tiyatro oyunu tek perde olarak sahnelendi. Tiyatroyu Belediye Meclis Üyesi Ahmet Savran, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fahri Bahçavan ve çok sayıda vatandaş izledi. Haluk Işık’ın yazdığı, Ömür Akkan’ın yönettiği “Dikkat Aile Var” oyununda başrolü Muhlis Asan üstlenirken; Ceren Bayır, Selin Köktener, Hakan Fidan ve Sezen Ürgen rol aldı. Oynanan oyunda bir ailenin yavaş yavaş nasıl tuzağa düştüğünü canlandıran oyuncular, seyircileri bazen hüzünlendirirken, bazen de güldürdü. Eğitici özelliği olan tiyatro oyunda, televizyondaki mafya dizilerinden etkilenip mafya olma hayali kuran bir oğul, yarışma programlarındaki insanların sahte şöhretlerine özenip güzellik yarışmasına katılmak isteyen bir kız ve çocuklarının hayallerine yardımcı olmakla eşinin dünyası arasında sıkışmış bir anne anlatıldı. Yaşanan bu olaylardan hiç haberi olmadan hayat kavgasına devam eden, mutlu olan ve ailesinin de mutlu olduğunu düşünen bir babanın hikâyesini konu edinen oyun büyük ilgi topladı.

Tiyatro oyununun sonunda Belediye Meclis Üyesi Ahmet Savran tarafından oyunculara çiçek takdimi ve çeşitli hediyeler verildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER