Şahin: "Ahmet Akın'ın bahçe balonu patlak çıktı."

Şahin: "Ahmet Akın'ın bahçe balonu patlak çıktı."

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin:
'Ahmet Akın’ın Dikey Bahçe Balonu Patlak Çıktı"

Şahin, şunları söyledi:

"Balıkesir Büyüykşehir Belediyesi'nin İstanbul'da Sökülen Dikey Bahçelerin Balıkesir'e Gönderilmesi Talep Reddedildi..

Hatırlanacağı üzere, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, bir süre önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gönderdiği yazıda, kullanılmayan ve atıl durumdaki park bahçe düzenleme malzemelerinin hibe yoluyla kendilerine verilmesini  talep etmişti. Bu talep üzerine CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yaptığı basın açıklamasında “Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığımız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığımızdan ‘dikey bahçe’ olarak bilinen, bakım maliyeti yüksek ve metal askıları çürümüş dikey peyzajları yazılı olarak talep etmişler. Bitkileri, çürümüş metal askılardan kurtarıp, suni saksılar yerine, olmaları gereken toprak alanlarla buluşturan İstanbul Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile görüşerek Balıkesir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın talebini ilettim. Başkanımız Ekrem Bey’in ‘elbette alabilirler’ diyerek olumlu yanıtı buradan iletebilirim. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz bana bir telefon kadar yakındırlar. Bu taleplerini bana iletmiş olsalardı, Başkanımız Ekrem Bey ile görüşüp talepleri  ivedilikle yerine getirilmiş olurdu. Nitekim bu konuyu Başkanımız Ekrem Bey ile görüştüm ve böylelikle hız kazandırmış olduk. Ben Ahmet Akın olarak, tüm Balıkesirli hemşerilerime olduğu gibi Sayın Yücel Yılmaz Başkanımıza da yakınım.” şeklinde konuşmuştu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yazılı talebi reddedildi..
İstanbul Büyükşehir Belediyesi cevabi yazısında yüksek maliyetli olduğu gerekçesiyle sökülen dikey bahçelerin hibe yoluyla Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına verilmesini reddederek “Bahse konu olan dikey bahçelerin; özellikle taşıyıcı sistem malzemeleri çürümüş, bitkisel materyallerin önemli bir kısmı strese bağlı hastalıklar dolayısıyla hayatını kaybetmiştir. Bu nedenle bakım onarım maliyetleri her geçen gün artan dikey bahçelerin kullanılabilir durumda olan bitkiler, saksılar, sulama, aydınlatma ekipmanları konstrüksiyon malzemeleri, başkanlığımızın sorumluluğunda bulunan alanlarda değerlendirildiğinden talebiniz tarafımızca karşılanamamaktadır” ifadeleri kullanıldı.
Ahmet Akın’ın kendisi zaten siyasi bir balondur..
Yıllardır yaptığı tek şey avare kasnak gibi gezmek ve her konuda boş beleş açıklamalar yaparak yerel gazetelerde yer almaktır..
Milletvekilliği süresince şehrimizde hiçbir kişinin yarasına bir tutam merhem bile sürmemiştir.
Her fırsatta İktidar ve Büyükşehir Belediyesini kendince yıpratacağını değerlendirdiği her konuya balıklama atlayarak açığa düşmeye devam etmektedir.
Bu son olay da Ahmet Akın’ın Balıkesir’in siyasi balonu olduğunu, kendisini olmayan ilişkilere sahipmiş gibi, şehrimizin sorunlarını bir telefonla bile halledebilecek etkide olduğu balonunu üflemek ve üfletmekten başka bir özelliği olmadığını bir kez daha göstermiştir.
Hani İmamoğlu’ndan “Söz aldı, O İş tamam, ben herkese yakınım” diye atıp tutmuştun…Yoksa Ekrem İmamoğlu’na telefon bile edemedin mi, hanginiz doğru söylüyor Ahmet Akın..?
Senin sıfatlarına inanarak haber yapan Gazetecileri ne hale düşürdüğünün farkında mısın..? Sen böyle palavra atarak siyaset yaptığını, şehrimize hizmet ettiğini mi sanıyorsun..? Bak yatsı bile olmadan mumun söndü.."

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 20:46
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER