Şampiyonlardan Kafaoğlu’na ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yıldız serbest güreş takımı, Amasya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında 2 birincilik ve bir de üçüncülük elde ederek, ettikleri başarıyı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu...

Şampiyonlardan Kafaoğlu’na ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yıldız serbest güreş takımı, Amasya’da düzenlenen Türkiye şampiyonasında 2 birincilik ve bir de üçüncülük elde ederek, ettikleri başarıyı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ile paylaştılar.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yıldız serbest güreş takımı, geçtiğimiz günlerde Amasya da düzenlenen yıldızlar serbest güreş Türkiye şampiyonasına katılmış ve 2 birincilik ve birde 3’ncülük derecesi elde ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yıldız sertbest güreş takımı ve derece elde eden sporcular Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret ederek kazandıkları kupayı hediye ettiler. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve antrenörleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, tüm sporcuları ödüllendirirken; derece elde eden sporculara yarım altın hediye etti. Şampiyonada 55 kilogramda Ferhat Kılıç ile 65 kilogramda Tolga Akyüz tüm rakiplerini mağlup ederek Türkiye şampiyonu, 110 kilogramda ise Oğuz Taneli Türkiye üçüncüsü olma başarısını göstermişlerdi. Bu başarılar ile Balıkesir Büyükşehir Belediyespor yıldız serbest güreş takımı da takım halinde Türkiye ikinciliğini elde etti. Başarılı güreşçilerimiz Tolga Akyüz, Ferhat Kılıç ve Oğuz Taneli önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Balıkesir’i ve ülkemizi temsil edecekler.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2018, 22:05
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER