Sındırgı Afrin’e yardım için seferber oldu

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen yerleşim yerlerinde yaşayan Suriyeliler için yardım kampanyası başlatıldı. Sındırgı Belediyesi, Müftülük, İHH, Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği...

Sındırgı Afrin’e yardım için seferber oldu

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde Zeytin Dalı Harekatı kapsamında teröristlerden temizlenen yerleşim yerlerinde yaşayan Suriyeliler için yardım kampanyası başlatıldı. Sındırgı Belediyesi, Müftülük, İHH, Sivil Toplum Kuruluşları işbirliği içerisinde toplanan yardım malzemeleri gencinden yaşlısına vatandaşlar tarafından TIR’lara yüklendi. TIR’lar Hatay’a gitmek için yola çıktı.

Sındırgı Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Afrin ve Doğu Guta’da teröristlerden temizlenen yerleşim yerlerinde oturan Suriyeliler için yardım kampanyası başlattı. "Haydi Sındırgı, kardeşlerimiz yardım bekliyor" sloganı ile başlatılan kampanya, ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde kısa sürede yankı buldu. Kampanya kapsamında un, kuru gıda ve bebek maması gibi yardımlar toplandı. Cumhuriyet Meydanında biriktirilen yardım malzemeler vatandaşlar tarafından elden ele taşınarak TIR’lara yüklendi. Cumhuriyet Meydanında yapılan duanın ardından Hatay’a doğru yola çıktı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160