TBMM'de yemin töreni sürüyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti. AK Parti Balıkesir Milletvekilleri de yemin töreni öncesi ilk kez meclis grup toplantısına katıldılar.  Canbey, "Bismillah... TBMM’de ilk Grup toplantımız... Allah bizleri milletimize mahçup etmesin." şeklinde paylaşım yaptı.

TBMM'de yemin töreni sürüyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TBMM Genel Kurulu'nda yemin etti.

TBMMde yemin töreni sürüyor

TBMM Genel Kurulu’nda milletvekili yemin töreni devam ediyor. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya yemin etti. Eski Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı ve Cevdet Yılmaz da yeminlerini etti. 

Canbey'in büyük sevinci görülmeye değerdi.

AK Parti Balıkesir Milletvekilleri de ilk kez yemin töreni öncesi meclis grup toplantısına katıldılar. Paylaşımda bulundular. Mecliste çiçeği burnunda vekillerin sevinci dikkat çekti.

Canbey, "Bismillah...
TBMM’de ilk Grup toplantımız...
Allah bizleri milletimize mahçup etmesin." şeklinde paylaşım yaptı.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2018, 21:42
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER