TÜRK KIZILAYI'NDAN RAMAZAN YARDIMI SEFERBERLİĞİ

TÜRK KIZILAYI'NDAN RAMAZAN YARDIMI SEFERBERLİĞİ



Yurt içinde ve yurt dışında yaptığı insani yardımlarla ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayan Türk Kızılayı Ramazan ayında da yardım eli uzatmaya devam ediyor. 

Türk Kızılayı Edremit Şubesi Edremit’teki ihtiyaç sahiplerine tek tek ulaşarak, gıda, hijyen paketi ve kavurmadan oluşan ramazan kolisi dağıtarak gönüllere dokunmanın mutluluğunu yaşıyor.
Hayatın her döneminde ihtiyacı olana el uzatan Kızılay, gelenekselleşen Ramazan yardımlarıyla bu yıl da Edremit’te binlerce kişiye ulaştı. “Ramazan Bereketini Paylaşan Tüm Kalplere Hilal Olsun Türkiye!” sloganıyla yürütülen Ramazan kampanyası hakkında bilgiler veren Türk Kızılayı Edremit Şube Başkanı Himmet Bora “Yoksulluğun ve ihtiyacın daha fazla arttığı bu dönemde yardımlaşmanın önemine vurgu yapıyoruz.  Türk Kızılayı 153 yıldır milletimizin gücüyle kesintisiz yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Bu yıl da milletimizin yardımlaşma ve dayanışma duygusuna güvenerek bu yola çıktık ve bağışlarıyla daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmamıza vesile olan hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız şubemize başvurarak 1 aylık gıda yardımı için 120 TL ve katlarında bağış yapabilirken, tüm operatörlerden 1877’ye FİTRE ve FİDYE yazarak 28 TL’lik, BAĞIŞ yazıp 2868’e mesaj atarak da 10 TL’lik bağış yapabilirler” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER