Vali Şıldak'tan Ramazan Bayramı Ziyaretleri

Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Hasan Şıldak yoğun bir bayramlaşma programı gerçekleştirdi. 

Vali Şıldak'tan Ramazan Bayramı Ziyaretleri

Ramazan Bayramı dolayısıyla Vali Hasan Şıldak yoğun bir bayramlaşma programı gerçekleştirdi. 

Programına tarihi Zağnos Paşa Camii'nde koronavirüs tedbirlerine uyularak kılınan bayram namazı ile başlayan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tarık Hekimoğlu, İl Müftüsü Celal Sürgeç ile birlikte yine koronavirüs tedbirlerine uyarak vatandaşla bayramlaştı. Bayramlaşma sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak söze başlayan Vali Şıldak  bayramda da tedbirlere uyulmasını ve sonrasında normal hayata umutlu dönüş bilinciyle bu süreyi geçirmelerini istediğini belirterek; "Mübarek Ramazan ayını hayırlısıyla tamamladık. Ramazan Bayramında milletçe buluştuk. İnşallah birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizin pekiştiği, milletçe ve bütün İslam alemi olarak haksızlıkların, hukuksuzlukların ve Kudüs'te yaşananların son bulduğu bir dünyada yeni bayramlara, sağlık içinde erişmeyi temenni ediyoruz. Bugün bayram namazını İl Protokolümüzle Zağnos Paşa Camiinde kıldık. Vatandaşlarımızla bayramlaştık ve onları evlerine uğurladık. Bu bayramı inşallah evlerimizde huzur içinde, sakin ortamda ve virüs tedbirlerine dikkat ederek, milletimizin büyük fedakarlıklarla elde ettiği bu kazanımı geri çevirmeden, kaybetmeden bayram sonrasına umutla, heyecanla normal hayata dönüş beklentimizle idrak edelim. Bütün vatandaşlarımızın, milletimizin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Bayramlaşma programı kapsamında Balıkesir Şehitliğini Eşi Fatma Nur Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Fikret Şahin, Balıkesir Garnizon Komutanı Hv.Plt.Tuğg. Kemal Turan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tarık Hekimoğlu, Ak Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve MHP İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel ile ziyaret eden Şıldak burada şehit aileleri ile bir araya geldi, kabirleri başında dualarla anılan şehitlerin aileleriyle bayramlaştı. 

Vali Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi ziyaretiyle programına devam etti. BAKOM’da görevli Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi personeliyle bir araya gelen Vali Şıldak personelin Bayramını kutladı. Burada video konferans sistemi üzerinden Balıkesir Huzurevi ve Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakımevine bağlanan Şıldak huzurevi ve bakımevi sakinleriyle canlı bağlantı ile bayramlaşarak sohbet etti. 

Vali  Hasan Şıldak ve beraberindeki heyet  Pamukçu ile Değirmenboğazı Yol Kontrol Noktalarında  halkın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevi başında olan emniyet ve jandarma  personelini  ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Son olarak 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek personelin bayramını kutladı. Vali Şıldak ayrıca 112 telsizinden il genelindeki 112 istasyonlarında görevli sağlık personelinin Ramazan Bayramını kutladı ve çalışmaları için teşekkür etti. 

112 Acil Çağrı Merkezi ziyaretinde video konferans sistemi üzerinden Balıkesir Ayten-Burhan Erdayı Çocuk Evleri ve Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evinde kalan çocuklar ile de ekranda buluşarak bayramlaştı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160