Yaşlılar istedi, büyükşehir getirdi

BALIKESİR'DE SOKAĞA ÇIKMALARI YASAK OLAN YAŞLILARIN YARDIMINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI ZABITA EKİPLERİ KOŞTU. İL MERKEZİNDE YAŞAYAN 70 YAŞIN ÜZERİNDEKİ SERMET VE NURAN DEMİRÇEVİREN ÇİFTİ, ZABITA EKİPLERİNDEN EKMEK, YOĞURT VE TÜRK KAHVESİ İSTEDİ. ZABITA EKİPLERİNİN TEMİN ETTİĞİ ÜRÜNLER YAŞLI ÇİFTİN EVİNE KADAR BIRAKILDI.

Yaşlılar istedi, büyükşehir getirdi

Balıkesir’de sokağa çıkmaları yasak olan yaşlıların yardımına büyükşehir belediyesine bağlı zabıta ekipleri koştu. İl merkezinde yaşayan 70 yaşın üzerindeki Sermet ve Nuran Demirçeviren çifti, zabıta ekiplerinden ekmek, yoğurt ve Türk kahvesi istedi. Zabıta ekiplerinin temin ettiği ürünler yaşlı çiftin evine kadar bırakıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, evden çıkmaları yasak olan vatandaşların hizmetine koştu. Sabahtan itibaren bir çok telefon alan belediye ekipleri, zabıtalar aracılığı ile vatandaşların isteklerini yerine getirdi. Cengiz Topel Caddesi üzerinde oturan Sermet ve Nuran Demirçeviren çifti de zabıta ekiplerine 153 numaralı telefondan ulaşarak sokağa çıkmalarının yasak olduğunu ve ihtiyaç olan bir kaç malzemeleri olduğunu dile getirdi. Kapıya gelen zabıta ekiplerinden ekmek, yoğurt ve Türk kahvesi rica eden yaşlı çiftin istekleri zabıta ekipleri tarafından karşılandı. Ekiplere teşekkür eden Sermet Demirçeviren, "Evimizde yoğurt ve ekmek kalmamış. Belediye ekiplerine ulaştık onlarda geldiler sağolsunlar. Eşim de Türk kahvesi seviyor almayı unutmuşuz. Ücretini ödedik marketten temin ettiler sağolsunlar. Bu günlerin bir an önce geçmesini temenni ediyoruz, belediyemize de teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160