Yemek dağıttı, müjde verdi

Canbey: “Gençlerimize sahip çıkıyoruz”

Yemek dağıttı, müjde verdi

Ak Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Çağış Kampüsü’ne yapılacak olan 1500 kişilik kız yurdunun projesinin bitmek üzere olduğunu söyledi ve yurdun inşaatının çok hızlı bir şekilde yapılacağının altını çizdi.

ÖĞRENCİLERE YURT MÜJDESİ

Balıkesir Üniversitesi Rektörü İlter Kuş ile birlikte geçtiğimiz günlerde, Balıkesir Üniversitesi Çağış Kampüsüne yapılacak olan 1500 kişilik KYK Kız Yurdunun yerini gezen Ak Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Ak Parti Balıkesir milletvekilleri olarak yurdun hızlı bir şekilde yapılması için konuyu takip ettiklerini söyledi.

İHALE AŞAMASINA GELDİ

KYK’dan Sorumlu Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’yu ziyaret eden Canbey, “Konunun bütün detaylarını Bakan Yardımcımıza sorduk. Bakan Yardımcımız bize yurt projesinin tamamlanmak üzere olduğunu ve önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağının ve yapım işleminin hızlı bir şekilde tamamlanacağını söyledi. Öğrencilerimiz hiç merak etmesinler süreç çok hızlı işliyor” dedi.

DONANIMLI VE MODERN BİR YURT OLACAK

Balıkesir’de kız öğrencilerimizin yurt ihtiyacını çok iyi bildiklerini ifade eden Canbey, “Hem KYK İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu hem de Rektör hocamız İlter Kuş ile yurt konusunu sürekli istişare ediyoruz. İnşallah öğrencilerimiz önümüzdeki dönemde çok daha  modern ve donanımlı bir yurtta kalacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, öğrencilerin kaldığı yurtlara çok önem veriyor” diye konuştu.

İLÇELERDE DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Balıkesir’in ilçelerinde devam eden yurt inşaatları olduğunu da söyleyen Canbey, “Bandırma KYK yurdumuzun inşaatı bitmek üzere şu an inşaatın yüzde 80’i tamamlandı. Edremit KYK Yurdu da 2020 yılı programına alındı. İnşallah bu yurtlar da bittiğinde öğrencilerimizin ihtiyaçları önemli ölçüde karşılanmış olacak” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2020, 20:37
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER