Yüzme havuzunun kullanma hakkı Altıeylül Belediyesinin oldu

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi arasında Atatürk yüzme havuzunu kullanım hakkının Altıeylül Belediyesine verilmesi için protokol imzalandı.Atatürk Yüzme havuzu kullanım hakkı protokol imza...

Yüzme havuzunun kullanma hakkı Altıeylül Belediyesinin oldu

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Altıeylül Belediyesi arasında Atatürk yüzme havuzunu kullanım hakkının Altıeylül Belediyesine verilmesi için protokol imzalandı.

Atatürk Yüzme havuzu kullanım hakkı protokol imza töreni Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ve Sporİl Müdürü Lokman Arıcıoğlu tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Müdür Arıcıoğlu, "Bizim en önemli paydaşlarımızdan bir tanesi, bugünde Atatürk yüzme havuzu ile ilgili bir protokol yaptık. Geçmiş yıllarda da zaten Altıeylül Belediyesi yüzme havuzumuzu kullanıyormuş. Bu sene başkanımızın talepleri doğrultusunda yüzme havuzumuzun tamamının kullanımını Altıeylül Belediyemize bıraktık. Personel yetersizliği ile alakalı sıkıntıların olduğunu ve Müdürlük olarak biz tüm teknik donanımımız ile cankurtaranlarımızla personellerimizle yanlarında olacağız. Bizim faaliyetimizi aslında belediyemiz üstlenmiş oldu. Beraber inşallah yüzme havuzumuzda binlerce çocuğumuza, gençlerimize ve yetişkinlerimize hizmet etmek istiyoruz, elimizden geldiğince yanlarında olacağız. Havuzumuz her daim gençlerimizin çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin hizmetinde olacak’’şeklinde konuştu.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’da yaptığı konuşmada, "Yapmış olduğumuz protokolün öncelikle Altıeylül’de yaşayan vatandaşlarımıza ve tüm Balıkesir halkına hayırlı olmasını diliyorum. Biz özellikle gençlerimize yönelik ne proje var ise her zaman yer almaya gayret ediyoruz’’ açıklamasında bulundu.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER