Balya’da aşure hayrı ilgi gördü

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Koyuneri Ortaokulu’nda düzenlenen aşure hayrı ilgi gördü. Hayırda aşurenin yanı sıra davetlilere pilav ve ayran ikramı da yapıldı.Balya’ya bağlı kırsal Koyuneri Mahallesindeki Koyuneri Ortaokulu’nun,...

Balya’da aşure hayrı ilgi gördü

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Koyuneri Ortaokulu’nda düzenlenen aşure hayrı ilgi gördü. Hayırda aşurenin yanı sıra davetlilere pilav ve ayran ikramı da yapıldı.

Balya’ya bağlı kırsal Koyuneri Mahallesindeki Koyuneri Ortaokulu’nun, veliler ve öğretmenlerle birlikte düzenlediği aşure ve pilav hayrına, mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. İlçe Kaymakamı Fatih Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzanç, şube ve okul müdürleri ile farklı okullardan gelen öğretmenlerin de katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan okul müdürü Nail Güzelarslan, katılımcılara teşekkür ederken, BENGİ projesi kapsamında yapılan sosyal etkinlik sayesinde okul-veli dayanışmasının güzel bir örneğini sergilediklerini belirtti. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilere teşekkür eden Güzelarslan, bu tür etkinliklere sene boyunca devam edeceklerini söyledi.

(İHA)

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 14:06
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER