CHP’de Atilla Atakay güven tazeledi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde CHP 36. Olağan İlçe kongresi yapıldı. Tek liste olarak yapılan seçimler sonucunda Atilla Atakay tekrar ilçe başkanlığa seçildi....

CHP’de Atilla Atakay güven tazeledi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde CHP 36. Olağan İlçe kongresi yapıldı. Tek liste olarak yapılan seçimler sonucunda Atilla Atakay tekrar ilçe başkanlığa seçildi.

Yapılan kongreye CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, CHP İl Başkanı Ender Biçki ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ak Parti ilçe Başkanı Alp Bostancı ve MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal katıldı. Açılış konuşmasını yapan Atilla Atakay görev yaptıkları 2 yıl boyunca üyeleri mahcup etmediklerini söyleyerek beraber görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kongreye gelen başarı telgrafları okundu. Divan başkanlığına Dursun Mirza, üyeliklere Mehmet Sert ve Celile Gezen seçildiler. Çalışma ve Faaliyet raporları okunarak ibra edilmesini, milletvekillerinin konuşmaları takip etti.

Tüm’den Filistin mesajı

İlk olarak konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın aldığı kararla Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımasını kınayarak, “Bu kararla Ortadoğu’da yeni bir savaşın fitili ateşlenmiş oldu. Bizler Atatürk’ün dediği gibi Yurtta barış, Dünya’da Barış düsturunu savunuyoruz" dedi.

Daha sonra delegeler söz alarak faaliyet ve çalışma raporları hakkında görüşlerini açıkladılar. Tek liste olarak girilen seçimlerde Atilla Atakay tekrar CHP İlçe Başkanlığına seçildi. Genel Kurula teşekkür eden Atilla Atakay var güçleriyle göreve devam edeceklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 20:08
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160