INEVA Çevre Teknolojileri A.Ş’nin genel müdürü Volkan Akıncı oldu

Arıtma çamuru bertarafı alanındaki yenilikçi teknolojileriyle sektöre damga vuran INEVA Çevre Teknolojileri A.Ş’de vekâleten genel müdürlük görevini yürüten Volkan Akıncı, 6 Kasım 2018’den itibaren şirketin yeni genel müdürü oldu.2016...

INEVA Çevre Teknolojileri A.Ş’nin genel müdürü Volkan Akıncı oldu

Arıtma çamuru bertarafı alanındaki yenilikçi teknolojileriyle sektöre damga vuran INEVA Çevre Teknolojileri A.Ş’de vekâleten genel müdürlük görevini yürüten Volkan Akıncı, 6 Kasım 2018’den itibaren şirketin yeni genel müdürü oldu.

2016 yılında Coşkunöz Holding bünyesinde kurulan INEVA Çevre Teknolojileri A.Ş’de genel müdür ataması gerçekleştirildi. Arıtma çamuru bertaraf sistemleri üzerine önemli çalışmaları bulunan ve bu çamurları termal olarak bertaraf eden teknolojiye sahip olan INEVA’da, yeni genel müdür Volkan Akıncı oldu. Akıncı, şirketin genel müdürlüğünü bir süredir vekâleten sürdürüyordu.

Ürün ve teknoloji geliştirme konusunda 20 yıllık tecrübeye sahip Volkan Akıncı, ekibinin özverili çalışmaları ile birlikte vekâleten sürdürdüğü genel müdürlük süresince şirketin projelerini de bir adım öteye taşıdı. Arıtma çamurları bertarafı ve buna bağlı enerji üretim sistemlerinin geliştirilmesi ile ilgili Ar-Ge çalışmaları ile yakından ilgilenen Akıncı ve ekibi, arıtma çamurlarının bertaraf edilmesinde nihai bir çözüme ulaşan prosesi esnasında enerji geri kazanımı sağlayarak çevreye adanmış uzmanlığını ve atığa değer katan teknolojisini dünyada da yaygınlaştırmak için çalışmalara başladı.

1976 doğumlu olan evli ve bir çocuk babası Volkan Akıncı, INEVA Genel Müdürlüğü yanında Coşkunöz Holding Ar-Ge Direktörlüğü görevini de eşzamanlı olarak yürütüyor.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER