Böyle vahşet görülmedi 

  - Yavru kedinin canlı canlı gözlerini oydular 

  - Vicdansızlar insanlıktan çıkıp kedinin gözlerini oydular 

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde yavru ev kedisinin bahçede oynarken kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce gözleri oyuldu. Kedinin sahibi Stevan Korhal kedisine bu eziyeti çektiren vicdansızların bir an önce bulunması için çağrıda bulundu. 

  Edremit’in yazlık Akçay Mahallesi'ndeki evlerinde tatillerini geçiren İngiliz vatandaşı Stevan Korhal’ın evinde baktığı kedisi kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Ailenin evde olmadığı bir zamanda bahçede duran kedinin gözleri yabancı bir cisim ile oyularak çıkartıldı. Eve geldiğinde yaşanan vahşeti gören Stevan Korhal Edremit Belediyesi Veterinerliğini arayarak yardım istedi. Veteriner ekipleri kediye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kedinin bir daha göremeyeceği bilgisini verdi.

  Korhal, “Eve geldiğimde bahçemizde bıraktığımız bir yaşındaki kedimizin iki gözü de çıkartılmıştı. Yoğun akıntısı vardı. Ailece şok olduk. Bunun üzerine Edremit Belediyesi Veterinerlik bölümünü aradık. Kendileri sağolsunlar yardımcı oldular. Kediyi sahiplendiler. Sadece şunu istiyoruz. Bunu Akçay bölgesinde Gül Caddesi etrafında bu vahşeti yapanı görenler lütfen bizimle irtibata geçsinler. Bunu lütfen en yakın polis karakoluna, güvenlik güçlerine bildirmelerini istiyoruz. Sonuçta bu dünya hepimizin. Bu bir vahşettir. Bu bir insana yapıldığı zaman suçtur. Yapanı hapse atıyorlar. Ama kediye yapıldığı zaman, bir hayvana yapıldığı zaman bu böyle kalıyor. Bu yüzden yardım istiyorum” dedi.

YORUM EKLE