Bakanım sen bu işe bir el et.. Milli Eğitim Müdürleri neye göre göre görevlendiriliyor.?

Bakanım sen bu işe bir el et.. Milli Eğitim Müdürleri neye göre göre görevlendiriliyor.?

YASALARA VE HUKUKA UYDUĞU İÇİN Mİ GÖREVDEN ALINIYOR ?

Burhaniye milli eğitim müdürü Ferhan Levent'in görev değişikliği yapılarak eski görevine devam edeceği öğrenildi. İddiaya göre Taşımalı sistem ile ilgili olarak yasa dışı ve hukuka aykırı çalışma yapmadığı ve yanlışa imza atmadığı için bazı siyasilerin yapmış olduğu girişimlerce görevinden el çektirildiği iddiası çok konuşulacak. Milli eğitim müdürünün yapmış olduğu çalışmaları araştırdık ve kamuoyuna sunuyoruz. Bu kadar başarılı ve çalışkan bir milli eğitim müdürünün görevden alınmasını sizin yorumunuza bırakıyoruz.

1. 2018 Yatırımına 32 Derslikli yeni Nadir TOLUN Ortaokulu alındı. 2018 de inşaat başlıyor

2- 7 buçuk Milyon TL bakanlıktan ödenek alındı. Bilim Sanat Merkezi için. Ören Keskin Prestij otelin yanı Sağlık Bakanlığındaydı, Milli Eğitim Bakanlığına devri sağlandı. Şu an Başbakanlıkta yer tahsisi için imzada. Sivas BİLSEM projesini ilçemize uygulayacak.

3- 24 derslikli yeni Bahçelievler ortaokulunun kabası bitmek üzere. Seneye Eğitim-Öğretime başlayacak.

4- Bahçelievler ŞOK Yanına Bir hayırseverin 500 bin tl bağışlaması akabinde Bakanlıktan da 700 bin tl aldındı ve ilçemizin en büyük Anaokulunu yapılacak. Özel proje çiziliyor şu an Balıkesir'de. 10 derslikli olacak.

5- Şehit Hasan ÇOBAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin arkasına Spor Kompleksi projesi Spor TOTO teşkilatından ön onaydan geçti. Halı Saha, 2 şerit profesyonel koşu pisti, Tenis Kortu, Voleybol ve Basketbol sahası, Kapalı salonu ve soyunma odaları olacak. Yaklaşık 1 buçuk milyon tl maliyeti var. Spor toto yüzde yüzünü karşılayacak.

6- İsmini vermek istemeyen bir hayır sever İlçemize Bir FEN LİSESİ yapımı içi şuanda görüşmeler sağlanıyor. Kendisi okulu İlçemize yapmak istiyor.

7.Yaklaşık 3 yıldır sürüncemede olan İmam Hatip lisesi problemini çözüldü. Aralık başında Balıkesir'de Zemin Etüdü ihalesi yapıldı. Ocak ayı sonu gibi eski okulun yıkımı yeni okulun yapımı ihalesi yapılacak. Bakanlıktan 15 milyon tl ödenek çıkartıldı. 3 yıldır ilde bekliyordu. Burhaniye milli eğitim müdürü Ferhan Levent'in yapmış olduğu girişimler sonucu çözüme kavuştu. (Kaynak: acargazete)

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2017, 16:02
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER