BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Oyak Matematik yarışmasında Balıkesir üçüncüsü olan Celal Toraman Anadolu Lisesi ile il beşincisi olan Burhaniye Lisesi öğrencileri Kaymakam Ali Uslanmaz’ın da katıldığı törenle ödüllendirildi.

  Başarılı öğrencilere Kaymakam Ali Uslanmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Özlem Tezcan birer çeyrek altın verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bünyamin Uruç da MP3 hediye etti. Celal Toraman Anadolu Lisesi Salonu’nda düzenlenen törende büyük coşku yaşandı. Ahmet Altınsoy’un sunuculuğunu üstlendiği törende başarılı öğrencilere birer çeyrek altın hediye eden Kaymakam Ali Uslanmaz, matematik öğretmenlerine de teşekkür belgesi verdi. Kaymakam Ali Uslanmaz, öğrenci ve öğretmenleri kutladı. Öğrencilere ödüllerini veren İlçe Milli Eğitim müdürü Bünyamin Uruç da, ilçede eğitim seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını bildirdi.

  Törende Celal Toraman Anadolu Lisesi matematik öğretmeni Nilgün Kula ve Burhaniye Lisesi matematik öğretmenleri Halil Özen ve Burcu Tokgöz başarı belgesi alırken Celal Toraman Anadolu Lisesi öğrencileri Furkan Gül, İsmet Varol, Sercan Tezcan ve Zeynep Aydın ile Burhaniye Lisesi’nden Hasan Özgül, Sabriye Alan, Deniz Tuncel Özdemir ve Büşra Koşan da altın ve MP3 verilen öğrenciler oldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2012, 21:45
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER