Burhaniye'de deniz kabardı

Dün geceki fırtına çok yerde hasara sebep olurken, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde alınan tedbirler sayesinde herhangi bir zarar yaşanmadı.

Burhaniye'de deniz kabardı

Dün geceki fırtına çok yerde hasara sebep olurken, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde alınan tedbirler sayesinde herhangi bir zarar yaşanmadı. Denizin kabarması ve saatteki hızı 90 kilometreyi geçen fırtına yat limanındaki teknelerde de herhangi bir hasar oluşturmadı.

Geçtiğimiz gece sabaha karşı başlayan fırtına Ege’nin bir çok yerinde zarara yol açarken, Burhaniye’de herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı bildirildi. Yat limanında bağlı bulunan 90 tekne, alınan önlemler sonucu fırtınayı hasarsız atlattı. Yat limanında incelemelerde bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Persil, limanda hiçbir teknenin zarar görmediğini belirtirken, görevli personele teşekkür etti.

Persil,”Meteorolojik olarak dün gece bir fırtına yaşadık. Ancak, limanda görevli arkadaşlarımızın titizliği sonucu herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Bunda limanda yaptığımız yatırımlarında büyük etkisi oldu. Son zamanlarda yapılan tonozlar da hasarı önledi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2018, 15:32
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER