Burhaniye'de temizlik timi kuruldu

Burhaniye’de ki otobüs durakları özel ekiplerce temizleniyor. Başkan Kemal Deveciler'in talimatı ile kurulan ekip durakları pırıl pırıl yapıyor. Duraklar insanların mikrop kapacakları yerlerin ilk sırasında yer alırken, uygulama halk tarafından büyük mrmnunlukla karşılanırken vatandaşlarında atıklarını gelişigüzel atmaması isteniyor.

Burhaniye'de temizlik timi kuruldu

Burhaniye Belediyesi Burhaniye genelindeki otobüs duraklarını temizleme çalışmalarına başladı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan özel ekiple Burhaniye’de bulunan Otobüs durakları gerek yabani ot, çamur ve tozdan, gerekse görüntü kirliliği oluşturan afiş ve el ilanlarından arındırılıyor.

Durakların zemin kısımlarında bulunan çamur ve yabani otları temizlemekle işe başlayan özel ekip, daha sonra durağın cam ve oturma bankolarının temizliklerini yapıyor. Durak camlarına gelişi güzel yapıştırılmış afiş ve ilanlardan arındırılan durak daha sonra özel deterjanla birlikte tazyikli su ile komple dezenfekte ediliyor.

Periyodik olarak, ulaşımın az olduğu zamanlarda yapılan yıkama işlemi sonrası vatandaşlar hem temiz ve hijyenik, hem de görüntü bakımından daha güzel bir durakta bekleme imkanı buluyorlar.  

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER