BURHANİYE’DE BOZUK YOL KALMAYACAK

Burhaniye Belediyesi ilçede bozuk yol kalmaması için Belediye Başkanı Firet Akova’nın talimatı başlatılan hummalı çalışmasını sürdürüyor.

BURHANİYE’DE BOZUK YOL KALMAYACAK

 Burhaniye Belediyesi ilçede bozuk yol kalmaması için Belediye Başkanı Firet Akova’nın talimatı başlatılan hummalı çalışmasını sürdürüyor. 
  Belediye Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Hürriyet Caddesine parke taş döşenmesi ardından Karınca Deresi köprüsüne kadar kalan bölümdeki asfalt yol sökülerek yolun devamına da parke taş döşeme çalışmaları başaldı.
  Burhaniye’nin merkez taşıyıcı yolu olan Hürriyet Caddesi geçtiğimiz sene boydan boya sil baştan yenilenmiş, Burhaniye Santral Garajı’ndan Burhaniye Askeri Lojmanların önüne kadar olan bölüme parke taş kaplama işi yapılmıştı. Ayrıca 2 bin metre çift yönlü pvc içme suyu hattı döşenen caddeye Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon İşlerinin ortaklaşa çalışmaları sonucu kısa sürede bitirilerek halkın hizmetine sunulmuştu. Şuanda ise Burhaniye Askeri Lojmanların önünden Karınca Dersi köprüsüne kadar kalan asfalt yol da Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sökülerek ana arter olan yolda bütünlük sağlanıyor. Meteoroloji Caddesi’nde süren parke taş işlemleri ile birlikte bölgede bütünlük sağlanması adına arada kalan 2 bin 500 metrekarelik alan da parke taş döşeniyor. Parke taş döşenmesi ardından kavşak çalışması yapılarak bölgeye refüj yapılacağını belirten Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürü Metin Yıldız, “Daha önce Burhaniye’nin önemli bir bölümünü oluşturan Hürriyet Caddesi parke taş döşeme işlerini kısa sürede bitirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk. Şuan Meteoroloji caddesinde de devam eden parke taş döşeme işlemlerinin sonuna geldik. Ancak Lojmanların önünden Karınca Dersi Köprüsüne kadar olan alan asfalt yol kaldığı için görünüş açısından bir bütünlük oluşturmuyordu. Bundan dolayı kalan 2500 metrekarelik alanı da parke taş döşemesi yaparak alanda bir bütünlük sağlıyoruz. Bu işlerin bitmesinin ardından kavşağa refüj çalışması da yaparak işlerimizi sonlandıracağız” dedi

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2013, 23:09
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160