BURHANİYE'DE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ'NE YENİ MÜDÜR

BURHANİYE'DE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ'NE YENİ MÜDÜR

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ayşe Zorlu’nun Pelitköy Halit Selçuk İlköğretim Okulu Müdürlüğü'ne atanması ile boşalan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne Karanfil Bilgin atandı.
  Gömeç’in Karaağaç beldesindeki Karakaş İlköğretim Okulu Müdürlüğü'nden ilçeye atanan Bilgin yeni görevine başlarken, kurs sayısını artıracaklarını söyledi.
  Burhaniye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevine başlayan 58 yaşında 2 çocuk babası Karanfil Bilgin, ilçeye yabancı olmadığını söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Burhaniye Ticaret Lisesi'nde müdür vekilliği görevinde bulunan Karanfil Bilgin, her köyde en az bir kurs açacaklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl 106 kurs açıldığını belirten Karanfil Bilgin, Benden önce görev yapan Ayşe hanım çok güzel çalışmalar yapmış. Şu anda 3 müdür yardımcısı ve 4 kadrolu öğretmenle birlikte hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz yıl açılan 106 kurs sayısını geçmek için çalışacağız. Şu anda cezaevinde ve Garnizon'da 3 er kurs açtık. Köylerdeki alan taramaları tamamlandı. Önümüzdeki hafta da köylerdeki kurslarımız başlayacak. Her köyde bir kurs açmak istiyoruz. Bunun için de vatandaşlarımızdan kurs talebi bekliyoruz. Kurs sayısını artırmak için çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2010, 21:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160