Burhaniye’de projelerle başarıya adım adım

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir genelinde yürütülen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) ve Sporda Yetenek 10’la gelecek projeleri kapsamında Kaymakam Hüseyin Öner, ilçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç katıldı.i

Burhaniye’de projelerle başarıya adım adım

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir genelinde yürütülen Balıkesir Eğitimde Niteliği Geliştirme ve İzleme Projesi (BENGİ) ve Sporda Yetenek 10’la gelecek projeleri kapsamında Kaymakam Hüseyin Öner, ilçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Ayaz ve Burhaniye Denetimli Serbestlik Müdürü Koray Özkahraman bazı okullara ziyaretlerde bulundu. Kızıklı Mahalle Muhtarı Ahmet Sezer ve proje okulları olan Pelitköy İlk ve Ortaokulu, Şarköy Ortaokulu, Hürriyet Ortaokulu ve Gazi İlkokulu müdürlerinin de katılımıyla Kızıklı Ortaokulunda okuma saati etkinliği ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı aracılığıyla alınan spor malzemelerinin teslimi yapıldı.

Balıkesir genelinde yapılan Okul Sporları Yarışmaları kapsamında masa tenisi branşında kızlar masa tenisi takımı olarak il birinciliği elde eden Kızıklı Ortaokulu öğrencilerinin mutluluğuna da ortak olan Kaymakam Öner, öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti. Sporda Yetenek 10’la gelecek projesi kapsamında tedarik edilen spor malzemelerinin (basketbol topları, badminton raketleri ,topları file ve file ayakları, masa tenisi raket ve topları, tenis kortu filesi, güreş minderi) teslimi yapıldı. Kaymakam Öner "İlimiz genelinde yürütülen Sporda Yetenek 10’la Gelecek projesinin Okul Sporlarında öğrencilerimizin gösterdiği başarıya projenin ne kadar önemli ve ihtiyaç duyulan bir proje olduğunun göstermiştir. Bu nedenle, geleceğimiz olan çocuklarımıza spor araç ve gereçlerini ulaştırmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın kitap okuyarak ve spor yaparak daha faydalı bireyler olacaklarına inanıyorum. Bunun için hız kesmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2018, 10:05
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160