Burhaniye’de sokak hayvanlarına mama yardımı

Burhaniye Belediyesi, bir esnaf tarafından sokak köpekleri kurulan kulübeye mama yardımı yaptı.Belediye bu kapsamda; beyaz eşya servisi sahibi Mustafa Kemal Kılıçlar’ın dükkânının önüne sokak hayvanları için kulübe kurmuştu.

Burhaniye’de sokak hayvanlarına mama yardımı

Burhaniye Belediyesi, bir esnaf tarafından sokak köpekleri kurulan kulübeye mama yardımı yaptı.

Belediye bu kapsamda; beyaz eşya servisi sahibi Mustafa Kemal Kılıçlar’ın dükkânının önüne sokak hayvanları için kulübe kurmuştu. Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Murat Bektaş ve Belediye Veteriner Hekimi Emrah Güleç, sokak hayvanlarına kış günlerinde sıcak bir barınma yeri kuran esnafa destek olarak mama yardımında bulunarak teşekkür etti.

Belediye Başkanı Necdet Uysal, ”Umuyorum ki Mustafa Kemal Kılıçlar’ın bu duyarlı davranışı tüm vatandaşlarımız için örnek bir davranış olur. Burhaniye Belediyesi olarak uzun yıllar boyunca sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakım evinde, köpekler kontrol altına alınarak bakımları yapılıyor. Ayrıca sahiplendirme konusunda da vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Sokak hayvanları konusunda çok hassasız. Vatandaşlarımızdan sokak hayvanları konusunda daha duyarlı olmalarını ve onlarında birer canlı olduğunun farkına varmalarını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2018, 13:13
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160