ÇAY GELİRİ İLE OYUN PARKI YAPTILAR

ÇAY GELİRİ İLE OYUN PARKI YAPTILAR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova beldesinde, Bağımsız Ana Okulu Aile Birliği tarafından bir süre önce düzenlenen çaydan elde edilen gelir, çocuklar için oyun alanına dönüştü.
  Altınova Belediyesi’ne ait Atatürk Kültür Salonunda düzenlenen eğlenceli etkinliğe belde esnafının da destek verdiği belirtilirken, yapılan etkinliğe esnaftan toplanılan hediyelerden oluşan çekilişten de ayrıca gelir sağlandığı vurgulandı. Öğrenci velilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan davetiyeler sonrasında düzenlenen etkinlikten elde edilen gelirle ana okulunun bahçesi Altınova Belediyesi ekiplerinin de temizlik ve çim ekme desteğiyle, satın alınan oyun kompleksleri önceki gün montajlanarak miniklerin hizmetine sokuldu. Salıncak, kaydırak ve benzeri oyun komplekslerine miniklerin ilgisi ise yoğun olduğu gözlendi.
  Altınova Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Yazıcı tarafından açılışı yapılan oyun alanı için öğrenci velileri ve öğretmenler nezaretinde çocuklar doyasıya eğlenme fırsatı bulurken, bahçe düzenlemesi sırasında ana okulunun bu bölümünü kullanamayan miniklerin bunun acısını oyun alanının açılışı sonrasında doyasıya çıkarmayı ihmal etmediği gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2013, 20:32
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160