İNŞAAT USTALARI BELGE SAHİBİ OLDU

İNŞAAT USTALARI BELGE SAHİBİ OLDU

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediyenin öncülüğünde 4 günlük eğitim gören inşaat ustalarına törenle belge verildi.
  İnşaat ustalarına Ek-3 Geçici Ustalık Belgesi veren Belediye Başkanı Fikret Akova, ustalardan işlerini iyi yapmalarını istedi. Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen törene Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Levent Erol, Çıraklık Eğitim Okulu Müdürü Ahmet Ercan ile mühendis ve mimar odası temsilcileri ve 477 inşaat ustası katıldı. Törende bir konuşma yapan belediye başkanı Fikret Akova, inşaat ustalarının belge almaları için büyük gayret gösterdiklerini söyledi. Belediye olarak inşaat ustalarına değer verdiklerini bildiren başkan Akova, “Sizlere kurs veren mühendis ve mimarlara teşekkür ediyorum. Sizlere verdiğimiz bu belgeler çok önemli. Her zaman işinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Burhaniye, birinci derecede deprem bölgesi. Bunun için sorumluluğunuz çok fazla. Bundan sonra 40 saat kurs görecek ve bunun karşılığında ikinci bir belge alacaksınız.  Bundan böyle belgesi olmayan inşaatçı olamayacak.  Bu belgelerin kıymetini bilin. O binanın altında sizin çocuklarınız da kalabilir. Bunu unutmayın. İşinizi iyi yapın. Belgeleriniz hayırlı uğurlu olsun” dedi.
  Konuşmanın ardından ustalara eğitim veren mühendis ve mimarlara teşekkür belgesi veren başkan Akova, daha sonra da 477 inşaat ustasına belge dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2012, 17:08
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER