ÖLEN VATANDAŞLARIN FOTOĞRAFLARINI İŞYERİNİN DUVARINA ASTI

ÖLEN VATANDAŞLARIN FOTOĞRAFLARINI İŞYERİNİN DUVARINA ASTI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, kahvehane işletmecisi İsa Onur, mahallede ölen komşularının büyütülmüş fotoğraflarının yer aldığı bir anı köşesi oluşturdu.
  3 ay önce başlattığı çalışmanın sonucunda 86 vatandaşın fotoğrafını temin ettiğini bildiren işletmeci İsa Onur, köşenin ilgi çektiğini söyledi. İlçenin Geriş Mahallesi’nde kahvehane işletmecisi İsa Onur’un mahallede ölen vatandaşların fotoğraflarını işletmenin duvarına asması ilgi gördü. Mahallede herkesin bir birini tanıdığını bildiren Onur, 3 ay önce oluşturduğu köşede 86 vatandaşın fotoğrafının yer aldığını söyledi. Fotoğraf sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Onur, “Mahallemizde ölen vatandaşlarının yer aldığı bir anı köşesi oluşturduk. Köşe büyük ilgi gördü. Her gün çok sayıda vatandaş ziyaret ediyor. Fotoğraf sayısını daha da artırmak istiyoruz” dedi.
  Bu tür anı köşelerinin daha çok belediye başkanları için yapıldığını bildiren Haşmet Demirbil, “Kahveciyi kutluyorum. Burada mahallenin ölen vatandaşların anısını yaşatıyor” dedi. Vatandaşlarda kahvehane işletmecisinin başlattığı uygulamayı takdirle karşıladıklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2012, 18:05
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER