SORUN NEREDE DEVECİLER ORADA

SORUN NEREDE DEVECİLER ORADA

DEVECİLER HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçede neye ihtiyaç varsa vatandaşın ayağına getirmeye devam ediyor. Burhaniye’nin ihtiyaç duyduğu 2 yeni hizmet aracını belediye filosuna katan Deveciler, araç sıkıntısına el atarak hizmette sınır tanımıyor.
Başkan Deveciler, Belediye özkaynakları ile satın alınan 1 adet İmar ve Şehircilik Müdürlüğü hizmetinde kullanılmak üzere Fiat Doblo Marka 2014 model kapalı kasa kamyonet, 1 adet Sinek ilaçlamasında kullanılmak üzere Isuzu D.Max marka 2014 model açık kasa kamyonet ve 1 adet sinek ilaçlama aracında kullanılmak üzere ilaçlama makinesi Mist Blower alınmıştır. 2 adet aracı daha belediye araç filosuna katıldı.


AMAÇ KALİTELİ VE HIZLI HİZMET

1 adet kamyonet ilaçlama arabası, 1 adet İmar ve Şehircilik Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere Fiat Doblo Marka 2014 model kapalı kasa kamyonet olmak üzere Burhaniye Belediyesi araç filosuna 2 araç daha eklendi. Halkımıza şehir içinde daha hızlı hizmet verileceğini söyleyen Deveciler, Alınan araçların vatandaşlara daha kaliteli ve modern imkânlarla hizmet edeceğini belirtti. Deveciler “Halkımıza daha iyi hizmet sunmak adına, araç filomuzdaki eksiklikleri gideriyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda yeni araçlar almaya devam ediyoruz. Hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla aldığımız araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

(İHA)

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2019, 16:57
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160