Barbaros Mahallesi parkına kavuşuyor

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde yapımına başlanan parkın kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen park yapım çalışmaları kapsamında...

Barbaros Mahallesi parkına kavuşuyor

Menderes Belediyesi tarafından Barbaros Mahallesi’nde yapımına başlanan parkın kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde sürdürülen park yapım çalışmaları kapsamında Barbaros Mahallesi’nde yeni projenin yapımına başlandı. Çalışmaların sürdüğü Cumaovası Park’ın, tamamlandığında modern görüntüsüyle vatandaşların hizmetine açılacağı belirtildi. Bu arada, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu yapımı süren parkta incelemelerde bulundu.

3 ayda tamamlanacak

Toplam 4 bin 800 metrekare alanda yer alacak parkın 2 bin 500 metrekaresi yeşil alandan oluşuyor. Park yapımı sırasında alanda bulunan ağaçlar ise özel bir çalışma ile korunuyor. Ailelerin keyifle vakit geçirebileceği, çocukların gönüllerince oynayabileceği Cumaovası Parkı’n da 350 metre tartan pistten oluşacak koşu yolu da yer alacak. Proje kapsamında kapalı olan yol da açılacak. Çalışmaların 3 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Yeni projelerle yola devam

İlçenin hak ettiği noktaya gelmesi için çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes’te başlattığımız hizmet kervanında ilçemizin eksik olan yanlarını hızlı şekilde tamamlamak için çalışıyoruz. Park ve bahçeler konusunda da büyük yol kat ettik ve yeni projelerle yolumuza devam ediyoruz. Bu kapsamda Barbaros Mahallemizin önemli bir eksiği olan parkımızın yapımını başladık. Ekiplerimiz Cumaovası Parkı’nı kısa sürede tamamlamak için canla başla çalışıyorlar. İnşallah 3 ay içinde projemizi tamamlayarak parkımızı vatandaşlarımızın hizmetine açacağız” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160