Burhaniye girişinde yenileme çalışmalarına başlandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye girişindeki yenileme çalışmalarını denetmedi. Burhaniye’nin İzmir ve Çanakkale yönünde yer alan girişlerinde başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor.Bu...

Burhaniye girişinde yenileme çalışmalarına başlandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye girişindeki yenileme çalışmalarını denetmedi. Burhaniye’nin İzmir ve Çanakkale yönünde yer alan girişlerinde başlatılan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda Başkan Uysal, eski otogar önünde yapılan yeni kavşak düzenlemesinde, devam eden peyzaj ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Şehrin girişinde yer alması ve şehirler arası otobüs terminaline gitmek isteyenlerin de bu yolu kullandığını belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Burhaniyemizin Çanakkale yönündeki girişinde daha önce yeni bir akıllı kavşak düzenlemesi yapmıştık. Şimdi de peyzaj düzenlemesi işlerine başladık. Süz havuzu ve yeşil alan düzenlemesi olarak planlanan kavşak Burhaniyemize yakışır modern bir kavşak haline gelecek. Burhaniyemizin girişinde yer alması, Kuvayi Milliye Bulvarı ve İsmail Rüştü Cirit Caddesi gibi önemli yollarımızı da birbirine bağlaması nedeniyle bu düzenlemeye önem veriyoruz. Belediyemiz Park ve Bahçeler Ekipleri çalışmalarına devam ediyor. Kavşağımız yeni hali ile en kısa zamanda hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca Melih Pabuçcuoğlu Bulvarımız için de çok güzel düşüncelerimiz var. Şehrimizin iki girişi Burhaniyemizin vizyonuna uygun bir şekilde düzenlenerek” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160