Burhaniye’de Yılmaz Akpınar Bulvarı yenileniyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yılmaz Akpınar Bulvarında yenileme çalışmalarına başlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, bulvardaki mevcut yolun sökümüne hafta...

Burhaniye’de Yılmaz Akpınar Bulvarı yenileniyor

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Yılmaz Akpınar Bulvarında yenileme çalışmalarına başlandı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Burhaniye Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, bulvardaki mevcut yolun sökümüne hafta başında başlanacak.

Burhaniye Belediyesi tarafından başlatılan Yılmaz Akpınar Bulvarı çalışmalarını teknik Başkan Yardımcısı Güngör Persil yerinde inceledi. Fen İşleri Müdürü ve personeli ile birlikte işleri yerinde inceleyen Persil, yol projesinin Büyükşehir Belediyesine teslim edildiğini belirtti. Proje çalışmalarının devam ettiği bulvar ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Necdet Uysal, “Burhaniye Merkezinde yer alan Yılmaz Akpınar Bulvarı’nda yenileme çalışmaları başladı. Belediyemiz tarafından proje çizimleri yapılırken, Büyükşehir Belediyemize projeleri onaylattık. Parke taş olarak yeniden düzenlenecek olan yol modern ve Burhaniye’mize yakışır bir yol olacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz, yolda yapım çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlayacaklarını belirtti. Yenileme çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırımlarımız, cep otoparkımız ve rahat bir trafik akışımız olacak. Caddemize ayrıca peyzaj çalışması da yapılarak, aydınlatmaları ile yeni görünümüne kavuşacak” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER