Karacabey’de 2 bin fidan toprakla buluştu

Bursa’nın Karacabey Belediyesi 2 bin fidanı toprakla buluşturdu.Kendi elleriyle ilçe girişine fidan diken Belediye Başkanı Ali Özkan, ”Karacabey’imizin girişini güzelleştirmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzce çeşitli projeler...

Karacabey’de 2 bin fidan toprakla buluştu

Bursa’nın Karacabey Belediyesi 2 bin fidanı toprakla buluşturdu.

Kendi elleriyle ilçe girişine fidan diken Belediye Başkanı Ali Özkan, ”Karacabey’imizin girişini güzelleştirmek için Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzce çeşitli projeler gerçekleştiriliyor. İlçe girişine 2 bin adet fidan diktik. Bu alan mezbelelik bir alan halindeydi. Biz burayı temizleyerek dolgu yaptık. Daha sonra çim ektik. Şimdi de 2 bin fidanı toprakla buluşturduk. Karacabey’imizin girişi burada yapılacak peyzaj çalışmasıyla ilçemize yakışır hale gelecek. Karacabey Belediyesi olarak yeşile olan sevdamız var. Çeşitli parklarda, kırsal ve merkezdeki mahallelerimizde de çalışmalarımıza hummalı bir şekilde devam ediyoruz. İlçemize önceki yıllarda gelen misafirler değişimi daha iyi görüyor” dedi.

Özkan, “Önümüzdeki günlerde de 300 dönüm alana sahip olan Öğretmenler Parkı’nda ağaçlandırma ve yeşillendirme seferberliğimiz devam edecek. Böylelikle Karacabey’imiz yeşil bir hüviyete bürünecek” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 12:17
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER