25 yıllık başkan güven tazeledi

Edremit Ayakkabıcılar Odası’nda Alaattin Akçeşme güven tazeledi.Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

25 yıllık başkan güven tazeledi

Edremit Ayakkabıcılar Odası’nda Alaattin Akçeşme güven tazeledi.

Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. 4 yılda bir olağan genel kurul toplantısına 157 üyeden yüze yakın üye katıldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı görevlileri nezaretinde kapalı zarf usulü ve tek liste ile gidilen seçimlerde Akçeşme, katılan üyelerin oyunun tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Akçeşme, 4 yıllık yeni dönemiyle birlikte görev süresini 29 yıla çıkarttı. Genel kurul toplantısı bitiminde oda üyelerine pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Akçeşme, “Büyüklerimiz odamızı ilçemizde kurmuşlar. Bizler de görevimizi sevgi ve saygı çerçevesinde gururla yürütüyoruz. Büyük vilayetlerde ayakkabıcılar odalarımız kapandı. Bizler esnaf odaları birliğimiz ile beraberlik içinde çalışmaktayız. Odamız bu sayede ayakta duruyor. Birlik başkanımız ve yönetiminden Allah razı olsun. Küçük odaların içinde bir tek borcu olmayan oda büyük olasılıkla bizim odamızdır. Vergi dairesi, Sosyal Güvenlik Kurumu gibi yerlere de 1 lira bile borcumuz yok. Bugün üyelerimizin büyük çoğunluğu buraya gelerek teveccüh gösterdiler. İşlerini bırakıp geldiler ve onlara yürekten teşekkür ediyoruz. Zaten her zaman üyelerimizle birlik ve bütünlük içinde çalışıyoruz. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2018, 16:58
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER