ATA BEBEĞİ İLK MUAYENE EDEN AİLE HEKİMİ BABASI OLDU

Dr. Ayfer Çıvga, Ata bebeği kayıtlı olduğu sağlık merkezinde kontrole getirdi. Baba Çıvga, adeta mutluluktan adeta uçuyordu.

ATA BEBEĞİ İLK MUAYENE EDEN AİLE HEKİMİ BABASI OLDU

ATA BEBEĞİ İLK MUAYENE EDEN AİLE HEKİMİ BABASI OLDU

 

Edremit 14’nolu Kadıköy Sağlık Merkezi’nde görevli Aile hekimi Dr. Ersan Çıvga’ nın önceki gün sevimli bir misafiri vardı.

 Bir süre önce erkek çocuğu sahibi olan anne Dr. Ayfer Çıvga, Ata bebeği kayıtlı olduğu sağlık merkezinde kontrole getirdi. Baba Çıvga, adeta mutluluktan adeta uçuyordu.

  Burada görevli ebe ile kontrolden geçiren baba Dr. Ersan Çıvga’nın yaşadığı heyecan ise görülmeye değerdi. Kilosu ve boyu ölçülen erkek bebeğin gelişiminin sağlıklı olduğu tespit edilmesi ayrı bir sevinç kaynağı oldu.

  Dede Kamil Çıvga ise 7. torun sahibi olmasına rağmen ilk torun heyecanı yaşadığını belirtirken, her torunda ilk torun mutluluk ve heyecanını yaşadığını ifade etti.

  Anne Ersan ve Ayfer Çıvga çifti, ‘41 tane gelin adayımız var, ama oğlumuz beğenmiyor. 42.’ye bakıyoruz.” esprisi katılanları gülmekten kırdı, geçirdi. Bizlerde analı, babalı büyüsün derken  Ata bebeğe 41 kere maşallah diyoruz. (İHA)

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 15:45
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER